16 års vänskap

Hur lite eller mycket vi än umgås så kommer du alltid att vara min bästabästavän. En sån vänskap som jag delar med dig delar jag inte med någon annan i hela världen. Vi känner varandra för bra. Bill&Bull från 2 års ålder. Bästa Fanny!


Framtid

Det finns en sak som jag tänker på minst 1 gång om dagen. London. Den finaste och mysigaste staden jag någonsin varit i. Blev förälskad första gången jag var där. Jag ser mig själv om ett år, bor och lever i den staden på riktigt. Tack världens finaste syster för att du gjorde det där valet för 2 år sen. Tack för att du valde att flytta och fick mig att inse att jag inte alls vill bo kvar i den här staden efter studenten. Hur mycket jag än saknar dig varenda dag, så är jag så otroligt glad och stolt över att du flyttade dit. Jag älskar dig så mycket och jag älskar den fina staden du bor i. Om lite mer än en månad ska du äntligen få visa mig lite mer av fina London, längtar så. 


Haha

Haha älskar min och Fannys relation. Vi har varit bästisar sen vi var 2 år och känner varandra alldeles för bra, ibland blir jag nästan rädd för hur bra vi känner varandra. Alla tjejkompisar skriver jämt fina saker om varandra, sånt här skickar jag&Fanny till varandra :


Äntligen någonting bra

Åh va nöjd jag är med det mesta nu. Har så fina vänner och familj. Ni är det bästa jag har, glöm aldrig det. Jag kan äntligen säga att jag är riktigt riktigt glad. Jag ler, och det är for real nu. Det känns som att en sten har släppt från mina axlar, äntligen. Nu ska jag bara njuta av dom sista månaderna på det här året för sen börjar MITT ÅR. 2014, jag längtar efter dig. Mina sista månader på gymnasiet, studentveckan, studenten, sommaren och sedan min flytt. Är så glad över att jag vet vad jag vill göra efter skolan. Men nu ska jag sova och imorgon är det praktik! 


Los helgos

Hemma från Norge. Har haft en jätte mysig helg med promenad, Harry Potter filmer, tacos, bastu, massvis av skratt och bara hängt med tjejerna i bergen. Lovisas stuga ligger verkligen jätte fint. Mitt uppe bland bergen, vill åka dit på vintern nästa gång. Nu ligger jag i sängen och har precis kollat på en film. 
Har pratat med syster idag, hon planerar en massa inför när jag och Johanna kommer till London!! Vill bara åka nu. Tiden går nog fort, snart är vi där. Jag älskar verkligen att resa, det finns inget bättre. Tänk att om ett år bor jag i ett annat land, hejdå Sverige och helloooo England! Längtar. 


Helg nu tack.

Längtar till fredag. Åker bort med tjejerna över helgen, till Lovisas stuga i Norge. Längtar till att bara få komma bort. Umgås med girlsen 24 timmar om dygnet, laga mat tillsammans, dricka vin och sitta uppe och prata sent på nätterna, gå promenader och bara vara. Jag behöver det nu!


Friday

Äntligen heeeeelg! Blir en lugn helg nu. Det ska bli skönt, var väldigt längesen det hände nu haha...

BESTÄLLDE FÖRRESTEN STUDENTMÖSSA IDAG!!!!!!!!!


Måndag

Jag längtar till när jag kommer uppskatta att vara ensam en stund, att sova ensam. Jag saknar att tycka att det kan vara skönt ibland.

Iallafall. Idag har jag shoppat med tjejerna på lager 157 och sedan haft idolmys. Blev även en kvällspromenad med Emma i mörkret. Finns det något bättre? Så skönt att få prata om allt mellan himmel och jord. Tidigt imorgon har jag körlektion och sedan börjar praktiken. Längtar!


Gråter nu.

Kan inte inte släppa det. Det enda jag vill är att starta dagen med att ta upp luren på hotelltelefonen och ringa runt till alla rum och säga att vi ska gå till stranden. Gå till stranden tillsammans, ta våra vanliga solstolar som solstolsgubben paxat åt oss som varje dag. Ligga där och skratta tillsammans och sedan återberätta allt som hände kvällen innan medans vi ligger i havet och badar. Beställa in lunch till solstolarna, tränga ihop oss alla på dom som har stolar i skuggan och äta våra mackor. Gå hem och duscha och ta en powernap. Höra hur trött alla är på att 207 rummet alltid är sena när vi ska ut och käka middag. Välja restaurang, skita i vad dom serverar för mat, bara dom har wifi. Sedan köpa alkohol och stressförfesta medans vi fixar oss. Bli arg över att jag inte har några kläder att ha på mig. Leta runt i Emmas resväska. Sitta på 101 balkongen och förfesta, höra Kevin komma över och fråga när vi ska till bargatan. Knäppa massa kort med hela gänget när vi står på taket. Höra restaurangjobbarna nedanför skrika på oss för att vi inte får vara på taket. Bli lite för full och gå till bargatan. Beställa in massor av blåbärsshots. Se Ida dansa crazydance på Alexander bar. Sedan gå till el corazon och beställa in en bricka med piggelinshots och stå kvar där ett tag bara för att det blåser där. Vill gå till grabbarna grus och dansa alldeles för mycket. Vill gå hem sent på natten/tidigt på morgonen, ta ett nattdopp i havet med mina tjejer och random människor. Se Ida skaffa nya vänner påväg mot hotellet och låtsas att hon antingen kommer från Norge eller Skåne. Sitta på balkongen och äta ost&kex med Josefin. Gå och lägga mig och vakna av att Kevin står på en stol och skriker på vår balkong och höra Fanny säga att hon bjöd in honom. Vill bråka med Josefin för att hon ligger i sängen brevid mig och slår mig och skriker. Vill sedan skratta så att jag får mina dödshostattacker.
JAG SAKNAR RHODOS!


RSS 2.0