Oh my heart skips a beat

Ikväll är första kvällen som jag bara är hemma. Hemma och gör ingenting. Packar lite och umgås med fina Mamsen.
Ikväll är första gången sedan det hände som jag är ensam. Jag har varit med tjejerna varenda kväll sedan det. Jag städar lite och letar efter saker som jag ska ha med mig på resan, men jag hittar bara andra saker. Saker som är jobbiga att se, saker jag inte alls vill hitta nu. Jag mår bra nu, jag gör verkligen det. Men det är en stor omställning att inte dela något med en person som man förut delat precis allting med i 4 år.

Emma och Anna kommer snart och hämtar mig, så då slipper jag vara ensam.


Jag kommer ihåg vad vi sa


Sant


Jag ler igen

Har ett så otroligt bra sommarlov och jag är så lycklig. Har nog aldrig mått såhär bra! Jag och tjejerna spenderar massor av tid med varandra varenda dag. Storasyster är hemma just nu, men hon åker tillbaka till London idag. Vår helg spenderades i Stockholm hos världens bästa släktingar!
Idag är det en vecka, bara en vecka kvar till vi är på Rhodos. Har inte fattat att jag och alla mina närmsta (förutom några tjejer) ska åka utomlands, till bästa och finaste Rhodos i 2 veckor!!! Jag längtar så mycket.


Soooommar

Har haft det så himla bra de senaste dagarna. Onsdagens utgång var jätte rolig, kom hem till Fanny klockan 7 på morgonen. Helgen har spenderats i Ebbas mysiga stuga med girlsen. Vi har haft det så otroligt bra, vill spendera resten av min sommar där. Men nu är det bara 16 dagar kvar till Rhodos, kommer bli så jäkla roligt!

https://cdn1.cdnme.se/2575454/6-3/pic_51d9fd0addf2b3706bf692da.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2575454/6-3/pic_51d9fd0addf2b3706bf692da.jpg" class="image">


Fanny

Du hjälper mig så mycket utan att du ens vet om det. Du är världens bästavän! Jag är så otroligt glad att jag har dig vid min sida varenda dag. Vår vänskap är det bästa jag har. Det finns ingen som du. Tack för allt du gör för mig. Du är helt enkelt bäst!

Onsdag

Ikväll ska jag ut och ha kul med mina bästa finaste tjejer. Det kan behövas. Vill bara få tänka på något annat för en stund. Jag har så ont och känner mig så liten och tom.
Om lite mer än en vecka så får jag äntligen träffa Rebecca igen. Jag behöver verkligen det nu.


Jul. 03, 2013


..

"Jag vill aldrig mer se dig."
"Så jag slipper ha någonting mer med dig att göra." Mmmm det gör ont


.

Same bed but it feels just a little bit bigger now
Our song on the radio but it don't sound the same
When our friends talk about you, all it does is just tear me down
Cause my heart breaks a little when I hear your name


1460

Jag vet att jag har förstört mycket. Jag har förstört för dig och samtidigt så förstörde jag hela dig. Alla gånger vi skrattat, bråkat, skrikit på varandra, blivit sams igen, gråtit tillsammans, varit dum mot varandra och bett om ursäkt. Jag vill bara be om förlåtelse. Jag hoppas att du läser det här, tar åt dig och att du någon dag förlåter mig. Förlåter mig för allt jag gjort, så som alla gånger vi förlåtit varandra förut. Att du någon dag inser att betyder så otroligt mycket för mig. Du är som min familj. Du har varit det så länge jag kan minnas. Jag har alltid sagt att vad som än händer så vill jag alltid att vi ska hålla kontakten, vara vänner. Bara finnas i varandras liv. Jag vill att du någon dag ska kunna ringa mig för att prata skit, prata ut när du mår dåligt eller för att bara skratta tillsammans, som förr. Och jag förstår om den dagen är väldigt långt borta just nu. Men bara någon dag. Att du inser att det alltid kommer finnas ett "du&jag", även om det inte är vi. Du är min bästavän, även om du inte vill vara det just nu. Men jag tror det är bra att vi varken ses eller hörs på ett tag, jag måste tro på det. Och att senare någon gång så kan vi förstå varandra igen. Så som vi gjorde förut. Det slutar inte såhär, det vet jag. Jag tar på mig allt nu, jag vet att jag förstört dig. Det enda jag vill nu är att du ska bli ditt glada du igen, skratta och ha kul för det är du värd. Och glöm aldrig hur mycket jag bryr mig om dig.


RSS 2.0