Ja tack, helst nu

Vill fylla 18, ha körkort, åka till London, ha sommarlov, åka till Rhodos, fira midsommar, skratta, cykla, grilla, bada och skratta ännu mer.


Sportlov

Vad har jag gjort dom senaste dagarna då? Varit med tjejerna, kollat på mellon, spelat spel, åkt en massa bil, shoppat litegrann och sovit. Har mest suttit i en bil med Emma&Fanny, haha.. Det blir så när Emma fått körkort. Nu ligger jag i hjärtats famn och kollar på Johan Falk. Längtar föööör mycket till på Torsdag, los fjällos med girlsen!!
Funderar även på att sätta lösen på bloggen, har fått reda på att någon som inte har NÅGONTING ALLS att göra här läser min blogg.


Helg och sportlov

Nu har jag alltså spoooortlov, och det kunde inte starta bättre än att jag&Fanny just nu är i Stockholm. Fast vi åker hem idag, haha.. Igår var vi barnvakt, mys. Ikväll blir det mellon med girlsen! På torsdag sticker jag, Emma, Fanny och Melinda till lofsen! Kommer bli skit roligt.


Kärlek

Mina bästa!


Stockhooolm

Ligger i soffan i Stockholm och tittar på efterlyst. Ska gå&lägga mig på en gång efter, är sååå trött&har ont i ryggen.. Längtar till helgen, Fanny kommer till Sthlm på fredag eftermiddag. På fredag kväll ska vi vara barnvakt, mysigt!! På lördagen ska vi käka lunch&mysa på stan sedan hem igen.. Och då har vi sportlov!!! Gud så skönt.


Tisdag

Ont i halsen, huvudet väger 1000 kilo, ont i nacken, förkyld, hängig och skit trött.... Idag är den enda dagen jag skulle välja att stanna hemma i min säng istället för att åka till Stockholm, men jag måste.


Måndag morgon

Blev hemma idag... Måste vila upp mig så att jag kan åka till Stockholm imorgon! Kollar på andra avenyn just nu, som vanligt..
Åt godaste frukosten imorse, mums!


Life

Vill bli klar med gymnasiet nu. Ta studenten. Flytta. Leva på riktigt. Helst NU.


Summer

Weheartit


Helg

Har haft en lugn och mysig helg. 18 års middag, hockey och mellon! Jag ligger fortfarande i sängen och har gjort det hela dagen, vaknade redan kvart över 8 imorse... Har sovit en liten stund nyss. Jag har blivit sjuk nu när jag verkligen inte vill och inte har tid.


Alla hjärtans

Saknar min boyfriend idag!! Min finafina Henrik. I LOVE YOU.


Torsdag kväll

Åh va bra jag trivs här!! Jag älskar Stockholm och jag måste ha fått en av de bästa praktikplatserna. Alla är så glada&snälla, mycket folk, mycket att göra, jag trivs redan jätte bra efter bara 2 dagar. När jag kommer "hem" så tittar vi på tv, jag, Inger&gosigaste hunden Bella. Sen lägger jag mig tidigt och har sovit 9 timmar varje natt, såååå skönt. Jag behöver verkligen det här. Jag älskar Stockholms ruschen. Imorgon åker jag hem för några dagar.


Tisdag

Sitter på tåget mot Stockholm just nu. Ska ha min praktik på en blomsteraffär där. Så jag kommer åka fram och tillbaka tisdag-fredag varje vecka i 6 veckor framöver! Kul med lite nytt. Ska bo hos pappas kusin, så det blir roligt att träffa lite släktingar igen. Börjar imorgon, hoppas att jag kommer trivas :) Mötte upp Fanny innan jag skulle åka, så hon följde med mig till tåget och så. Fick nybakade kakor med mig, jag måste då ha världens gulligaste vän!


-

All days are good days


Mmmm

Happy Saturday. Live Love Laugh.


Lavenham

Idag fick jag min nya jacka!! Jag är så nöjd. Längtar till + graderna kommer så jag kan börja använda den!


Tiiiisdag

Sitter i soffan och väntar på mat, har nyss tränat. Så jäkla skönt! Idag har jag varit och fixat ögonbrynen&fransarna också, var längesen nu.. Tisdags lyx. Väntar på mat nu, den ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blir det myskväll med Mellpii!


Hoppas

Äntligen händer det något spännande och roligt!!


Min dröm

Vill till London nuuu. Shoppa massor, promenera runt på mysiga gator, fika på starbucks och bara vara. Älskar den staden!


RSS 2.0