Fredag natt

Jag kan inte sova. Är sådär överlyckligt töntigt glad. Vetinte riktigt varför. Men att se mitt hjärta ligga här brevid och sova får mig att vilja krypa upp i hans famn och blunda. Min fina!


Livet

Har tröttnat på att blogga, haha... Men kommer ha kvar den för att det är kul att läsa någon gång ibland, hehe.
Förra fredagen bjöd jag på middag&förfest. Sen blev det min krogdebut! Hade så mycket roligare än vad jag förväntat mig. Tack för alla fina presenter och för hela kvällen världens bästa vänner och föräldrar. Veckan har varit sådär, sjuk och bläää.. Nu är det helg och imorgon ska jag hänga på stan i Gävle med bästis och på kvällen ska vi till Amanda och festa. På torsdag åker jag och Linis till LONDOOOON. Äntligen! Saknar rebb för mycket nuuuu.


Mycket som hänt

Har varken haft ork eller tid att blogga..
Det har hänt mycket på senaste tiden. I helgen firade vi Lina&Sofie som fyllt 18, i söndags var moster och Magnus här och firade mig, på måndagen fyllde jag 18 år!!!!!! Firade mig och fikade igen och åt med pappsen och Henrik, efter det har jag umgåtts med vänner och pojkvän. Övningskört en massa också +skrivit in mig på körskolan, nu är det dags! På fredag ska jag ha middag och förfest, sen ska vi på krogen. Nu ska jag sova, har svin ont i halsen och en jätte dryg hosta...


Det finaste

Jag saknar dig


Underbart

Hade ett jätte bra påsklov, har massor av bilder men bloggappen vill inte göra som jag vill...

Nu vill jag bara ha fredag, sedan måndag (fyller 18 då), sen fredag igen och gärna sommarlov. Hittade en bild på Henriks instagram från förra sommaren... Åh vad jag saknar båtdagarna&kvällarna, det mysigaste som finns!!


Love


Bäst

Vill aldrig att den överlyckliga och "mitt liv är bäst i hela världen" känslan ska försvinna. Jag mår så jävla bra nu.


RSS 2.0