30 december 2011

Idag har jag varit på Hockey med fina tjejer. Brynäs firar 100 år nu 2012, så de invigdes idag. Självklart tog dom hem en fin vinst också, lycklig! Ligger i min underbara dubbelsäng i min sköna onepiece och ska snart kolla på gossip girl.
Saknar min pojkvän, andra natten utan honom nu.. Och idag har vi varit tillsammans i 2 år och 4 månader, obeskrivligt. Det känns som att jag känt dig hela mitt liv, min finafina pojke. Jag älskar dig nå så otroligt mycket!

Orkar inte.

Jag är så irriterad att jag snart dööör! Hatar Nelly.com av hela mitt hjärta för tillfället. Beställde en jääätte fin klänning för ungefär 3 veckor sen, en vecka senare fick jag en herr tshirt, skickade tillbaka den och vill ha min klänning.. Nelly mailar och säger att dom aldrig fått tillbaka tshirten, så jag beställer en ny klänning och jag har inte fått den än!!!!!!!!!! JAG SKULLE HA DEN IMORGON. Det är inte meningen att jag ska fira nyår i år. Åh!

Torsdag

Har ett bra jullov! Igår var det shopping med bästis och syster, hittade typ ingenting.. Igår kväll kikade jag JVM med Henrik Liam Nicole och Mathias! Idag får vi se vad som händer.


Jul helgen

Hade en mysig och bra julafton. Igår var det juldagen och jag festade tillsammans med världens finaste vänner, älskar er hela högen! Hela dagen idag har jag haft filmmys med Emma och Fanny. Sen mot kvällen åkte vi till Högbo, ligger i Johannas soffa och kollar på JVM. 8-3 till Sverige, hur skönt? Imorgon ska jag äntligen få göra mina naglar igen!!!


Myser

I min nya fina underbara mössa, in love!!!!


Julafton

Har haft en jätte mysig förmiddag! Jul lunch hos Mamsen, öppnade massa julklappar. Blev jätte nöjd! Nu är jag och syster hemma hos pappa, kollar på Kalle anka och har precis öppnat julklappar. Jag är nöjd!!! Senare mot kvällen blir det en massa mys med älskling.


Fredag

Det var jätte skönt att få hämta syster på Arlanda. Fällde några tårar också, blev så glad att se henne!
Nu är jag hos Jossi! Nicole jossi jag och Henkie har bakat pizza och nu kikar vi på tomten är far till alla barnen, julkänslor!!


Dagen med stort D

Dagen med stort D kanske är imorgon för er med tanke på julafton. Men inte för mig, för idag får jag hämta min fina fina syster på Arlanda, ååååh vad jag längtar till att få ge henne massor av kramar!!! Väntar på pappa så att vi kan åka, sen ska vi hämta Sara sen mot Arlanda. Har varit på hälsocentralen imorse! Så nu är allt lite bättre.
Längtar längtar längtar, världens bästa storasyster. Jag älskar dig mer än någonting annat i hela världen, och det är sant!


20 december

Idag är det Tisdag. Sitter i skolan just nu, slutar snart!! Sen är de bara imorgon kvar innan jullov, sen bara torsdag innan fredag och jag får hämta hem syster. Idag blir det att ta det lugnt, som vanligt.. Är inte nå pigg! Ont i örat, halsen och sådär! Tråkigt ..


Finaste

Det finns en person som jag är så stolt över, hon är som en förebild för mig och jag är så otroligt glad över att jag har henne i mitt liv. Det är min storasyster Rebecca! Jag är så stolt för att hon vågat tagit steget och flyttat helt ensam till ett annat land. Även om jag oftast önskar att hon fortfarande bodde hemma, saknar henne så otroligt.. Även fast det enda vi gör är tjafsar! Men äntligen på Fredag så ses vi, längtar tills jag står där på Arlanda och väntar på att få krama om dig!!


Måndag morgon

Har haft en jätte bra helg! Fredagen så hade jag och bästis bara mys, och lördagen blev de lite fest. Nu är Måndag, och på Torsdag får vi jullov! På Fredagen åker jag pappa och Sara till Arlanda och hämtar min fina fina syster, längtar!!!!


Lördag

Festar med mina fina ikväll, galet vad jag älskar dom!!


Torsdag

Snart helg, sååå bra!! Sen nästa vecka får vi jullov, skönt. Nu står jag i Gävle och väntar på Fanny, vi ska ses en snabbis sen ska jag hem och umgås med Mamsen! Mysigt


Tisdag 13 December

Lucia idag, mysigt ju!
Fick lussebullar, pepparkakor och julmust imorse i skolan. Väldigt onödigt att ens gå dit.. Lektionerna blev inställda! Min eftermiddag har spenderats i min underbara dubbelsäng, har kikat på Vampire Diaries&bara sovit. Ska snart ta och göra samma sak igen, skönt.

Jag saknar sommaren

Trööött

Hatar Måndagar, ännu mer idag för att det regnar!!


Tisdag

Inatt sover jag ensam.. Saknar redan min pojke!
Nu ska jag slå på Fast Five, och sen försöka somna. Förresten, har kollat klart på alla Sex and the city säsonger.. Vetinte riktigt vad jag ska börja kolla på nu, några förslag???
Jag saknar fina Stockholm!!

One Tree Hill, I love you.

Är det nu man ska börja gråta eller? JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!!!! På samma gång så längtar jag inte, det är sista säsongen........ Hur ska man överleva utan världens bästa serie? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lördag natt

Ligger hemma i min säng hos pappsen nu, väntar på hjärtat. Har haft en jätte mysig kväll, hockey kikande med Fanny, Fannys pappa och Fannys lillebror, världens goaste Malte! Sen umgicks vi med tjejerna. Mys


Eric Saade

Känslan som uppstår när jag och fanny går in på bikbok och Eric saade kommer ut från fikarummet och stannar upp och kollar på oss och sen drar vakten iväg honom!!!


RSS 2.0