Fun

Hahaha sötaste bilden.. Du och jag från dag ett! 
Snart bokar vi en resa till London, wiho. 7 gången jag åker dit nu, hur kul som helst. Bästa placet på hela jorden!



Natt igen

Jag önskar att allt fungerade precis som man själv vill. Att man bara kunde stänga av och sluta känna. Jag är trött på att känna, trött på att vara ledsen, nedstämd och trött på att vara trött bara. Varför kan inte allt bara vara lätt när jag vill att det ska vara det? 



.




Valentines day

Klockan är över 12 och det är nu alla hjärtans dag. För mig innebär det mys med mamma&syster, och på kvällen middag och fest för Maja som fyller 19 på lördag. Jag får alltså spendera dagen med mamma och Rebecca, men också min andra familj, mina girls. Är så otroligt glad att jag har en sån fin familj och fina vänner. 



Att ha ont

Är glad över att jag har insett att jag måste göra det som är bäst för mig själv nu. Hur svårt och jobbigt det än är så måste jag. Att vara sårad, att sakna, tycka småsaker vara jobbiga, börja om från ruta ett. Det är vad jag gör nu. Men är så stolt över att jag för första gången tänker på mitt eget mående och mitt liv. Jag längtar till jag mår sådär super bra igen och skrattar på riktigt så att man får ont i magen. Det kommer snart, håll ut. 




När dom värsta kvällarna dyker upp












RSS 2.0