30 Augusti 2009

Idag så har jag och mitt älskade hjärta varit tillsammans i 2 år. 2 HELA år. Tiden har gått så fort, med han vid min sida hela tiden. Och jag har aldrig känt såhär, aldrig någonsin. Allt vi delar, allt vi gått igenom tillsammans, alla minnen, allt vi gjort tillsammans och allt vi gett varandra. Allting med dig är underbart. Känner inte såhär för någon annan människa än dig min finaste. Mitt allt. Jag älskar dig, det går inte att beskriva hur mycket jag tycker om dig. Vill aldrig vara utan dig, skulle aldrig klara mig. Du är min andra halva!
Det finns ingen som DU! Min speciella pojke♥♥♥♥

Myser

Igår sov jag med min fina bästis Fanny, blev kvar även inatt. Så just nu sitter vi i soffan med en varsin dator i knät.. Men vi ska snart kika på lite One tree hill! Åh vad jag saknat det♥
Det fick bli lite Instagram bilder!

Måndag kväll

Har haft en grym helg! Blev fest både Fredag&Lördag, mest på Lördagen. Men Fredagen var också mysig, med mina närmaste! Längtar såååå mycket till nästnästa helg, då på Lördagen är det hemmapremiär för Brynäs!!!! Åååh, det ska bli så kul. Få stå på läktaren i Läkerolen med mina fina tjejer och bara njuta, hoppas såklart på en vinst också.

Världens vackraste

Skolan rullar på. Jag går som sagt florist på Gävle Praktiska! Är väääldigt trött på kvällarna.. Ska snart slå på en film, och sooova! Min ääälskling har fått halsfluss så har inte sovit ihop på hela veckan. Saknar att sova brevid honom. Men imorgon så!! Längtar även till på Tisdag, min och Henriks 2 års dag! Gud så mysigt vi ska ha det. JAG ÄLSKAR HONOM, mer än allt annat.

Onsdag

Har börjat skolan! Ska iväg till bussen nu.. Slutar 14.00 idag.
Finaste!!

Fredag!!

Idag vaknade jag och hjärtis tidigt, hade klockan på 11! Skönt att gå upp lite tidigare än vanligt.. Ikväll skulle jag, Fanny och Nicole egentligen på bio på filmen "Jag saknar dig". Men vi tar det någon annan dag. Vi ska på lokalfest istället! Alla våra vänner skulle dit istället så blev ändrade planer. Kulkul!
Jag och min vackra bästis!

Torsdag

Idag har jag inte gjort mycket alls... Nästan alla mina vänner har börjat skolan idag, och alla verkar trivas! Härligt. Jag börjar på Måndag, det känns så spännande med ny skola, ny klass och en inriktning som jag tycker verkar hur kul som helst! Har velat bli Florist sen jag var 8 år, hihi.. Hoppas bara att jag kommer trivas och tycka att det är roligt! Imorgon blir det biomys med fina tjejer.

Godnatt

Nu har jag och älskling legat i sängen med en varsin dator i knät i över en timme.. Men nu är det dax för lite Andra Avve och mys.

Victoria Törnegren

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/
Hittad en bra blogg alldeles nyss. Tjejen klär sig snyggt!!

Love

weheartit.com

Jaccuzi mys

Jag har då världens vackraste och bästaste tjejer!
Imorgon börjar dom flesta skolan, (jag börjar på Måndag). Nu kommer vi alla splittras, kommer inte träffas varenda dag i korridorerna.. Kommer sakna er allihopa så otroligt mycket! Men jag vet att vi alla kommer fortsätta hålla kontaken, aldrig utan er mina fina.

Mina fina tjejer

Jaccuzibad med mina fina igårkväll! Sen blev det att jag och Fanny sov kvar hos Nicole, hade mysfilmkväll typ hela natten. Är fortfarande kvar här, vi 3 ska strax göra iordning tacos. Mumsigt!

Mina fina

Ikväll ska vi bada! Repris i år igen, precis som alltid. Några dagar innan sommarlovet tar slut. Fy vad mysigt, älskar er mina bästa tjejer.

17.58

weheartit

Bästa Brittan


Min helg

Har gått och blivit sjuk..... Sista veckan på sommarlovet, börjar nästa Måndag alltså den 22 Augusti! Är sååå nervös för att börja på gymnasiet.
Igår kväll var vi hos Andreas, alla mina favoriter var där. Kvällen slutade tidigt för mig och bästis, gick hem till mig och myste. Lite senare kom hjärtat och vi kollade på andra avve och tog hand om varandra, båda två är lika sjuka... Usch har världens hosta, ont i halsen och har nog lite feber idag också..
Idag har jag varit på dop, min kusins son Liam döptes. Så sött! Orkade inte åka iväg på fikat som är nu, så är bara hemma och tar det lugnt nu. SKÖNT! Ikväll får vi se om jag orkar göra något.. Annars blir det bara en lugn kväll!
Mina fina tjejer och jag!

Måndag 8 Augusti

I Lördags var jag ut och åt med familjen och hjärtat. Senare så umgicks jag bara med mina fina+en massa annat folk! Lördagskvällen var iallafall grymt rolig. Igår var en väldigt seg dag, det spöregnade... Jag och bästis köpte pizza och kikade på filmen "The roommate". På kvällen blev det mys med älskling, vi såg filmen "Det brinner" och några Andra avenyn avsnitt, till det åt vi Ben&Jerry's. Mysigt!


6 Augusti

Jag och hjärtat väldigt slitna en tidig morgon förra veckan..
Blev en lugn fredagskväll. Jag, Fanny, Johanna&Henrik satt på Johannas mysiga inglasade balkong och spelade kort, sen kikade vi lite på film. Jag och Henrik åkte hem runt halv 12. Ikväll får vi se vad vi ska hitta på, ska iallafall ut och äta med familjen+älskling! Mysigt.

Shoes

Jag är helt in love i mina nya mörkbruna träskor. Så snygga!
i

Ett bra sommarlov

Har haft ett par bra dagar sen jag skrev sist. Tältning, fixat naglarna, åkt en massa båt, spenderat mycket tid med bästis och hjärtat, haft picknick med fina vänner i den underbara värmen och igår blev det lite trevligheter hemma hos Johanna!

Tältning

Hade det jätte mysigt när vi tältade iallafall. Mycket skratt&sång! Finafina vänner.

Tisdag kväll


Ikväll ska jag och några fina vänner till en ö och tälta.
Älskling's pappa ska skjutsa ut oss med båten. Kommer bli hur mys som helst!!
Måste hem rätt så tidigt imorgon, ska fixa naglarna vid klockan 1. Behövs verkligen nu, dom har hunnit växt så mycket på 1 månad...

Jag älskar dig

Nu ska jag lägga mig och sova med hjärtat, bara han och jag! Mysigt. Imorgon ska vi till stranden med våra storasystrar. Härligt. Godnatt!

RSS 2.0