Efterlängtade helg

Är otroligt trött och har sååååå ont i ryggen.. Helg behövs verkligen nu! Så ikväll blir det mys&film med tjejerna. 
 
Hoppas du har det hur bra som helst i England syster.. Jag och mamsen kollar redan på resor. Längtar till vi kan åka!! 


Jag när vi skulle på Tomas Ledin! 

BÄSTA

Här kommer resten av bilderna från Rhodos! Åh vad jag längtar tillbaka..... VILL ÅKA NU!
Hjärtis

3 år med min finaste idag!! Jag älskar dig hur mycket som helst och älskar varenda dag vi spenderar tillsammans. Du är den enda för mig&det vet du.. 

Härliga resor

Här är jag&Fanny när vi åker berg&dalbana på Liseberg, tar det lugnt på stranden i Thailand och när vi är i Paris vid Eiffeltornet!!

 

 

26 Augusti

Igår fyllde min fina storasyster 20 år! Hon verkade ha en jätte bra födelsedag och det förtjänar hon. Du är den bästa systern man kan ha och jag älskar dig mer än allting annat!!!


Sommaren är slut

Imorgon börjar skolan också... Mitt andra år på gymnasiet startar och nästa termin fyller jag 18.. HELT SJUKT vad fort tiden går!!! Har iallafall upplevt ett av de bästa sommarloven NÅGONSIN med världens bästa vänner,pojkvän&familj. 
Och imorgon får jag träffa Lovisa efter 2 veckor utan varandra.. Först åkte jag utomlands och den dagen jag kom hem åkte hon utomlands.. Saknar dig vännen!! 

Finaste Rhodos

Satte mig framför datorn och började lyssna på musik från Rhodos och kom då på tanken att lägga upp lite bilder här. Bilderna jag lägger upp är bara från Melindas mobil/kamera! Mina bilder har jag inte lagt in på datorn än.. VÄRLDENS BÄSTA RESA!!!!!!!!

Min helg

Känner mig ledsen över att vara här hemma i Sandviken. Jag vill tillbaka till Rhodos NU!.. 
Igår var jag iallafall på Tomas Ledin på Göransson Arena, han var bra som alltid. Festade sedan med mina fina vänner. Somnade med min favorit!
Rhodos12 ett minne för livet.

RHODOS12

Kom hem klockan 5 imorse. Ska lägga upp en massa bilder sen, tänkte bara berätta att jag haft en av de bästa veckorna i mitt liv!!!! Vi ska tillbaka nästa sommar (såklart!!). Vill tillbaka redan nu... Tack Mellpan för en skit rolig resa!

Rhodos

Imorgon åker vi, kan inte fatta det. Längtar så otroligt mycket!! Jag och Melinda kommer ha så jäkla roligt tillsammans på Rhodos!!! 

Love

Som jag skrev igår har det här sommarlovet varit ett av det bästa någonsin (efter Rhodos kommer jag antagligen skriva att det varit det BÄSTA någonsin... Haha!)
Iallafall så har jag haft det så bra, här kommer lite bilder. 

Färga håret

När jag bodde hos Lovisa bestämde hon att jag skulle bli ljusbrun i håret, och så fick det bli! Vi började med att blondera, då blev jag såklart blond/orange.. Men på just den här bilden ser det blont ut med fläckar. Blev sedan äntligen ljusbrun efter mycket hårfärgning.. 
En blond Frida... Haha!!
Äntligen den hårfärgen vi bestämde! 

Party

Agnes födelsedagsfest
Carros 20 årsfest
Jossis födelsedagsfest
I helgen

Ett av de bästa sommarloven någonsin

Haha hade glömt bort att jag hade en blogg.. 
Upplever ett av de bästa sommarloven någonsin. Jag har så otroligt fina vänner och min bästa Henrik. Försöker att spendera så mycket tid det går tillsammans med mina närmsta. 
Nu är det NÄRA, på Onsdag går bilen mot Arlanda och sen flyget mot Rhodos!!!! Melinda och jag längtar såååå otroligt mycket. Ska bli så skönt med massa sol, bad, värme och fest. Älskar att jag har så jäkla roligt tillsammans med Mellpan också, den här resan kommer bli oförglömlig!!! 
 
Följ mig på Instagram istället, uppdaterar där lite oftare : karinfrida
 

RSS 2.0