Helg

En lördag som började bra och slutade alldeles för dåligt. Hade iallafall en rolig utgång med tjejerna och systrarna. Vi skulle ju se Linus Svenning, missade allt förutom en låt. Min favorit låt, utan dina andetag. Allvarligt den killen har sån grym röst. 
Synd bara att en enda person kan förstöra allting. Det är tur att jag har så fina människor i min närhet!.

http://amandawingenfeldt.myshowroom.se/2014/01/25/sa-dar-lycklig-sa-att-man-till-och-med-sitter-och-ler-for-sig-sjalv-en-kall-javla-mandas-morgon/
 
Det bästa och det mest rätta inlägget jag läst på länge. 

Thankful

Utan mina fina vänner och min syster så vet jag inte vart jag hade funnit styrka just nu. Är så otroligt tacksam att det finns människor som kan få mig att skratta sådär mycket att jag får ont i magen när jag egentligen bara vill stänga in mig. Ingen kommer förstå hur tacksam jag är över att få spendera nästan hela min vakna tid med mina allra bästa vänner just nu. Jag kan fortfarande inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna att få ha såhär fina vänner, mina bästa tjejer. 
Även när jag är helt förstörd och så jävla sårad så får ni mig alltid att må bättre. Vet inte vad jag ska göra för att kunna tacka er. Ni är helt otroliga! 
Och jag vet att jag kommer klara mig igenom det här. Jag ler ju redan igen och allting börjar äntligen falla på plats och kännas lite bättre. Att le och skratta sådär mycket, på riktigt, det är den bästa känslan. 
But even if the stars and moon collide
I never want you back into my life
You can take your words and all your lies
Oh oh oh I really don't care
 
Jag tänker aldrig bli sårad av dig igen. 

Jag ler igen.
The best

Människor som får dig skratta när allt egentligen bara rasar. Min allra finaste syster. 

Förstörd

Arg, besviken, trött, ledsen, irriterad. Behöver ledighet och få komma bort ett tag. Är tacksam över vilka fina vänner jag har, vet inte vad jag skulle göra utan er och hur jag ska klara mig. 

Planerna

Ett nytt år. 2014, jag är så redo för dig.
Det här året kommer att bli så otroligt bra. Det måste bli det. 
En av mina bästavänner ska bli mamma och jag ska bli gudmor. Jag ska åka på studentkryssning med mina bästavänner. Jag se Miley Cyrus live. Syster och jag ska åka på en Londonweekend i vår. Studentveckan och studenten är nog det bästa det här året, fyfan va härligt. Jag SKA se 1D live igen, jag måste. Förhoppningsvis en utlandsresa med tjejerna i sommar. Flytten till fina underbara London, ÄNTLIGEN. Kan inte fatta att jag går ut skolan i år och att jag sedan ska flytta till England, kan inte förstå det. Och säkert en massa mer saker som kommer hända. 
2013 har varit mitt bästa år genom tiderna, så 2014 snälla se till och var lika bra.

RSS 2.0