Oktober och snö

Har höstlov. Gör ingenting speciellt. Just nu väntar jag på Henrik. Är skit trött och vill bara sova fast klockan är 10. Imorgon har vi halloween fest. Det är snö här. Hatar vintern & vill bara iväg till ett varmt land med sol. 
En mörkhårig Frida

Godnatt

Soooo tired!!!! Hade bestämt att jag skulle lägga mig tidigt ikväll.. Men the lying game blev bara bättre&bättre, så nu har jag kollat klart på hela säsongen! Nästa avsnitt kommer i Januari. Skjut mig, vill se nu. Nu ska jag iallafall sova, lättare att somna när någon ligger här bredvid. Men inatt sover jag ensam.


Onsdag

Firade hjärtat igår, grattis i efterskott Henrik! Åt mat och fikade med hans familj&släkt. Mysigt! På kvällen blev det träning, åh vad jag äääälskar handboll!!! Nu sitter jag på bussen påväg mot Gävle, idag ska vi vara på Hedvigs och göra allhelgona. Imorgon är sista dagen sen har jag höstlooooooov!!! Underbart skönt


Melinda, 8 Augusti 2012

Saknar den bästa veckan i mitt liv! Skulle göra vad som helst för att få vara tillbaka..


Happy day

Jag har trååååkigt... Har nyss skrivit matteprov och nu väntar jag på lunch! Bara engelska kvar idag. Skönt :)


Lovelovelove

Jag har ju världens bästa och finaste tjejer! Att vi aldrig någonsin kommer överens spelar ingen roll, det är därför vi har så jäkla roligt ihop. Haha ni är bäst!


Ny vecka

Måndag morgon! Jag och hjärtis kollade på Johan falk igår, den var bra. Mysigt! Idag ska jag till skolan, sen måste jag köpa födelsedagspresenter till Henrik, han fyller ju år imorgon. Jag&mamma brukar alltid vara ute i god tid, men inte i år... Efter det ska jag bara ta det lugnt, har blivit besatt av en serie, the lying game! Skit bra är den. När jag kommer hem senare, så har vi nya fönster!! Åh det kommer bli sååå fint.


30 Augusti 2009

Me and my love. Jag älskar dig!


Happy Friday

Förlåt för det arga inlägget, haha... Fick iallafall sura en stund sen skratta åt att mina fina tjejer tjafsar om allting i den här lilla lyan!! Ni är för söta. Nu har dem två somnat, dags för mig med. Skönt med helg, underbara helg!!! Nu är det endast 30 days until LONDON. Can't waaaait.... Kommer bli GREAT. Saknar dig rebb


Bu

Hatar alla som har röstat på x factor ikväll!!!!! Hur fan kunde Frida åka ur???? Arg nu


Fredag

Är trött och irriterad. Har varit en lugn skoldag, men den har endå varit dryg.. Kanske för att jag inte är på nå bra humör! Ikväll ska jag äta tillsammans med Emma, sen ska hon, jag och Fanny kolla på en serie eller någon film. Får väl se. Behöver göra ingenting ikväll för är inte så pepp på något annat... 

Onsdag

Idag har varit en lugn och skön dag i skolan! Vi har bara producerat hela dagen, imorgon på öppet hus så ska vi ha butik. Så kooom och köp! Efter skolan har jag umgåtts med Henrik&Lovisa, lolli färgade håret på mig och nu är jag nöjd. Ljusbrunt, så som jag ville ha det!! Tack för att du alltid hjälper mig med håret Visa! :) Nu ska jag och hjärtat strax kolla på efterlyst, favvoprogrammet! Bild på håret kommer sen någon gång.. 
 

Onsdag morgon

Tränade handboll igår, det märks att man inte tränat på ett tag.. Haha! Men åh vad jag har saknat handbollen. Gick hem till Emma sen och sov i den sköna bäddsoffan!! Nu ska jag snart gå till bussen och åka in till skolan. Det är så dåligt väder, hatar regn... Senare idag ska Lovisa färga håret på mig, får se vad det blir! Sen blir det en lugn kväll.. Är så trött!


Happy life

Jag är så glad för det jag har. De bästa föräldrarna man kan önska sig, som alltid ställer upp. Finaste syskonen. Massor av bra vänner, som får mig att må bra och skratta tills jag får ont i magen, och min Henrik. Du&jag genom allt. Är så otroligt glad över vad jag har. Lite is beautiful and so are you!


Rebecca

Du förtjänar det bästa i hela världen. Finaste finaste syster!! Jag känner ingen människa som är lika stark som du är. Önskar jag var lite mer som dig ibland!


World cup

Har haft en jätte bra helg! Den roligaste helgen i Sandviken är när world cup spelas. Det har varit sååå roligt att jobba tillsammans med Emma, men vi har väl alltid roligt tillsammans haha. Tråkigt att SAIK förlorade i semin bara.. I lördags så blev det lite fest, kom hem och slängde mig i sängen halv 5 på morgonen.. På söndagen pluggade jag hela dagen och tog sedan en kvällspromenad med Emma&Fanny. Kvällen avslutades med mys med hjärtat.


Torsdag

Har jobbat på world cup med Emma igårkväll&idag. Imorgon och Lördag blir de hela dagarna. Är ju ledig från skolan imorgon. Skönt! Snart är det höstlov också. Gud vad jag längtar. Ikväll ska jag sova hos Emma med henne och Fanny, det var längesen! Så det blir mysigt.


En lång tisdag

Har nog nästan ALDRIG varit såhär skönt att få lägga sig i sin egen säng! Är skapligt trött efter en väldigt lång skoldag. Jag hann iallafall hem där två timmar innan det var dags att åka tillbaka. Men kvällen har varit intressant och rolig. Imorgon blir det en dag på högskolan, vi ska på något om droger. Idag har mamma iallafall bokat flyg till England, så nu är hela resan klar! Bara väntetiden kvar, haha.... Nu ska jag soooova!


Tråkiga veckor

Sitter i skolan, har precis gjort prov! Det kändes som att det gick bra. Ikväll går jag i skolan hela kvällen, euroflorist ska ha något här så vi som går florist ska också det! Blir säkert roligt!
Önskar att jag fick åka iväg till England nuuuu, på en gång helst! Vill flytta dit och uppleva det som min syster upplever...


Fina fina


Tjockislördag

Har myskväll med Mellpan idag. Lagat middag ihop och nu blir de filmmys! Man måste ju få unna sig när man är sjuk... Emma&Fanny kikar nog förbi senare också, mys!


Lugna helgen

Min fredag blev precis så lugn som jag ville att den skulle bli! Bio, taken 2. Den var faktiskt bra. Sen xfactor och tv hela kvällen i Emmas bäddsoffa. Sov även kvar i den inatt. Väntar på att Emma&Fanny ska vakna snart... Blir en lika lugn lördag som fredag, det behövs. Måste vila bort förkylningen.


Freeeedag

Har varit en lugn vecka! Just nu ligger jag i min OnePiece under täcket och fryser.. Blir hemma idag, känner mig dålig. Nu är det iallafall helg, skönt att få vila upp sig!


Borde sova nu

Ligger i Emmas nya bäddsoffa! Emma och Fanny har redan somnat och jag halv kollar på någon film. Otroligt svårt att somna... Vill sova nu så jag orkar upp imorgon, men de är svårt.. Ska iallafall försöka! Tänkte bara skriva, att jag har världens finaste familj, jag älskar er!


Englands finaste tjej

Jag har helt klart världens finaste storasyster. Hur vacker får man bli??? Jag saknar när vi skrattar åt konstiga saker, när du jagar mig genom hela huset, dina kramar och alla smarta ord du säger som hjälper såå. Ja, jag saknar dig helt enkelt!


Helgen

Har haft en jätte mysig helg! Torsdag fredag och lördag hade jag och Melinda hennes syster och mammas hundar, Tindra&Ella. Sååå gosiga.
I fredags flyttade Emma in, wihoo! Kommer bli så fint när det är klart. Lördagen så festade vi litegrann, det var längesen. Och söndag kvällen hade vi pizza picknick på Emmas golv, haha! Mys.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2575454/images/2012/pic_5069266fddf2b33f1500095a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2575454/images/2012/pic_506926839606ee41a5ed6852.jpg" class="image">


RSS 2.0