Mmmm


Tisdag kväll

Nu ska jag iväg&träna. Jag&Fanny sover hos Emma ikväll, BRUTTAN FYLLER JU 18 IMOOORGON!!! Så det blir mysfrukost och paketöppning imorgonbitti.


Söndag kväll

Legat i sängen och sett på gamla filmer heeela dagen. Vi hade sedan tacomys här hemma, mums. Just nu gör jag ingenting, Henrik har redan somnat och jag har lite svårt att själv göra det.. Men måste väl försöka om jag ska orka upp imorgon!


Soooo tired

Jag är hemma. Hemma från finaste London... Skulle mer än gärna ha stannat kvar. Har haft en bra helg, är dock helt slut nu.. Ska ha en ensam dag&göra ingenting, kolla på film och bara ligga i sängen. Jag och Henrik kom hem halv 5 imorse... Men jag ska inte klaga, har haft en grym vecka och en bra helg. Imorgon är det back to school!

Finaste staden

Vill inte åka hem... Fina London! Berättar mer i helgen när jag kommit hem om vad vi har gjort och visar shoppingen. Mamsen&Linis sover, haha som vanligt. Jag ska också försöka, men är inte så trött... Saknar min säng där hemma, hehe.


Jag trivs

I really love this! Låt mig flytta hit NU på en gång. Idag har vi shoppatshoppat&promenerat. Harrods är hur mysigt som helst. Oxford street var verkligen hur fint som helst nu när det närmare sig jul. Har även varit hem till sys hus idag och hälsat på hennes flatmates! Imorgon är sista dagen och den ska nog spenderas i Notting hill&avslutas förhoppningsvis med musikal.


Love this

Mysiga&fina London. Cupcakes, shopping&middag på the real greek. Hur bra?? Lina&mamsen sover, ska försöka jag med.. Imorgon ska vi till Harrods, wiii!! Älskar det här.


England

Har precis vaknat! Klockan är halv 8 här.. Är trött, men kommer strunta i det idag. Shooopping! Var jätte mysigt att träffa sys igårkväll, som jag saknat henne. Vi ska på något mysigt bakery i south kensington idag och äta cuuupcaaakes, wihooo!!


Äntligen

Wiho idag är det måndag 19 november, och fjärde gången jag åker till London på ett år. Så glad att jag får åka så ofta, saknar ju min syster hur mycket som helst. Iallafall, det ska bli skit roligt att bara vara vi girls i familjen, mysigt. Tror jag hörde något om internet på hotellet, så hörs isåfall! 
Sisters

Lovely

Har varit en lugn söndag idag. Handlat godis åt syster, umgåtts med Henrik och skickat in en uppgift. Nu ska jag packa lite, ska inte alls ha med mig så mycket. Ska ju shooooppa!! Sover hos Henkie ikväll och imorgon bitti ska jag hem till Mellpan&äta frukost tillsammans med henne, bästismys. Vi åker hemifrån vid 1 ungefär. Härligt! 
Rhodos med Mellp

Åh

Pratade nyss med sys, fick sååån längtan till imorgon. SO HAPPY!


Sundaaay

Trötta söndag.. Har legat i sängen hela dagen. Okej, klockan är bara 2, men endå. Packa låter inte så kul och inte plugga heller, hehe. Skjuter väl upp det till ikväll! 

Lördag

Hellooo! Myskväll med mina girlies. Nyss sett en av de roligaste filmerna någonsin, haha orkar inte.. Imorgon är det Söndag, men behöver ej ha ångest över att gå upp till skolan på måndag, hehe... Ska iallafall packa (började lite idag) &plugga imorgon.


Ledighet

Nu har jag HELG! Och är ledig en vecka framåt. På måndag sätter vi oss på planet mot England! Gud vad jag längtar efter att få se min syster igen, krama om henne. Ikväll ska jag&Fanny tvätta åt Empa och ha mysfredag som vanligt..

Här är jag&min finaste prins. Kärleken till dig är obeskrivlig!


Tisdag kväll

Har varit i skolan idag.. Träffat mellpan, och sedan umgåtts lite med Emma&Elin! Tränade även ikväll, alltid lika skönt att få springa lite. Nu ligger jag nyduschad i världens bästa säng och kollar på 90210. Dags att sova strax, praktik imorgon och sedan mycket att göra på eftermiddagen!


Hey

Har övningskört idag! Nu myser jag bara framför datorn och kollar på 90210. Skön måndag.


Min helg

Hade fightnight igår kväll! Älskar att umgås med mina fina tjejer, ni får mig jämt på bra humör. Sov kvar hemma hos Emma, skrattade och höll på innan vi kunde somna inatt... Haha! Imorse åkte jag hem och åt en supergod frukost! Nu är jag påväg till pappa för att fira farsdag litegrann. Det är såna här dagar det känns att det fattas en bit, wish you were here today Rebecca!


Trött söndag

Idag är en sån där dag då jag önskar att det bara var jag hemma. En dag då jag drar ner alla rullgardiner, har musiken på högsta volym och ligger i sängen och gör ingenting alls. Känner för att vara ensam idag, men icke. Det är farsdag! Grattis finaste pappsen. 

Lovely Londoooon

9 DAGAR KVAR!!!!! Jag längtar så otroligt mycket. Saknar min storasyster mer än någonsin, aaaah vad skönt det ska bli att få träffa dig igen. Du är bäst!


Love

Ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig. Jag har världens bästa vänner! Och jag menar det verkligen.. Ni får mig att skratta när jag bara vill gråta och ni ställer alltid upp, no matter what. Tack för att ni finns. 
 

The luckiest girl on the planet

Finns en låt jag för tillfället lyssnar sönder, både vanlig och aukustisk version. Den är så härlig och jag blir såååå glad av den! Hittade den för att den är soundtrack till svtplay's serie portkod 1321. Kolla på serien också, så jäkla rolig och härlig! Haha. 
 
Här har Ulrik Munther gjort en cover på den. Annars finns den bara på spotify, Luckiest girl -vinsten 

Äntligen helg

Ligger i soffan hos Fanny i högbo, myyyskväll! Vi kollar på greveholm, i love it. Är alltid så trött på fredagskvällar, därför blir det ALLTID lugna kvällar.. Men det behövs ju också! Hoppas vi hittar på något roligt imorgonkväll, det var längesen!


Happy happy me

Jag mår så bra för tillfället. Just idag, just nu. Hoppas att det håller i sig. Vetinte vad det kommer ifrån, känner mig bara lyyycklig och livet och allt är GREAT! 
The luckiest girl on the planet...

Onsdag

Har haft min första praktik dag idag, kommer nog trivas grymt bra! Kändes helt rätt. Efter det har jag och mamsen varit på ikea. Sedan har jag hängt med Mellpan, min fina bästa Melinda!! 

Onsdag morgon

Åt middag med mina besties igår kväll! Sen tränade jag handboll, alltid lika skönt! Innan jag somnade blev det något avsnitt av 90210, mys. Nu är jag påväg till praktiken, första dagen idag.


Fan

Hatar alla som fått biljetter till swedish house mafia idag!!!! Den enda dagen jag kan gå (lördagen) är slutsåld... Är ju i London dem andra dagarna. Vill bara gräva ner mig och gråta.


Saade

Har precis bokat Eric's dvd som släpps 28 November. Aaaaah dör, så snygg!

Live a happy life


Måndag

Här sitter jag på Engelskan i ett av mina nyaste inköp, världens skönaste tröja. Har inte så mycket att göra på lektionen, menmen.. Idag ska jag övningsköra, det är såååå kul. Vill ha körkort nu!!!


14 days

Idag är det två veckor. Två veckor tills vi åker till England. Två veckor tills jag får krama om min storasyster, två veckor tills jag får spendera några dagar i världens finaste stad London! Åh vad jag längtar..


Mys söndag

Har myst med hjärtis ikväll! Nu ska vi krypa ner och kika på the vow innan vi ska sova. Vi sover i Henriks fasters lägenhet på stan ikväll, så mysigt. Blir deprimerad av att behöva ställa klockan på 7 imorgonbitti....


Tisdags

Här är några bilder från halloween, dåliga bilder från min iPhone...

Söndag

Jaha då var det här höstlovet slut. Har inte gjort någonting nästan, typ sovit bort hela lovet. Men det behövdes! Ätit mängder av godis har vi gjort också, usch.. Men ikväll ska vi ut&gå. Skönt! Sen blir det Söndags mys med älskling, standard. Vi ska se Johan Falk, äääälskar de filmerna!! Imorgon, upp till skolan igen. På onsdag börjar min praktik, hoooppas jag kommer trivas. 
Den här bilden är knäppt för över 2 år sedan..

Halloween

Me and my besties, loooove


Halloween

Me and my besties, loooove


Arg som fan

Den här fredagen är jag ännu argare, nu har de två bästa i x factor åkt ur..... Frida för någon vecka sen och idag Oscar. Hur fan tänker svenska folket????


RSS 2.0