Skönt

Tog en liten höstpromenad med Veronica Maggio i hörlurarna!

Onsdag 28 September

Sitter hemma hos pappsen, har nyss ätit pannkaka. Mumsigt! Blev ju hemma idag också... Vilket var tur, är bara värre i halsen, usch. Har sovit hela förmiddagen, grymt skönt.

Mys

Är sjuk, men så jäkla glad!!! Finaste och bästa Brynäs vann mot Djurgården idag. Så grymt skönt!
Ligger iallafall hemma i sängen nu och kollar på fast and furious, ensam... Saknar min pojke! Blir hemma imorgon också, känner mig Inge pigg...


Tisdag kväll

Har suttit ute och pratat med Nicole på eftermiddagen i höstvädret. Börjar bli kallt ute, men det är endå mysigt! Snart kommer bebis hit, vi ska kika på fast and furious. Mysigt! Femman var faktiskt gryyym.
Nu ska jag&mamsen hämta storebror.

Finaste

Min fina vän Melinda(Mellpan)!

Jag är så glad att jag har dig, och jag är så glad att vi börjat ses igen.
Du har alltid och du kommer alltid vara speciell för mig. Världens bästa Mell! Vi har världens bästa minnen tillsammans, ååh!! Det bästa vi har är ju att vi tatuerade oss tillsammans, grymt ju.
I Love You.

I Love









Tisdag

Bästis sov hos mig inatt! Så vi hade myskväll igår med film, ben&jerry's och cola!
Idag blev jag hemma.. Har huvudvärk och ont i halsen, jobbigt! Har nyss kikat på modelljakten avsnitten, dom var bra tycker jag!!

Nic&jag i Tunisia

Idag är ingen bra dag.... Känner mig förvi...

img_2465 (MMS)

Idag är ingen bra dag.... Känner mig förvirrad och livet känns bara tråkigt idag. Saknar dig Rebecca!!


18.45

Har haft en lugn&skön dag. Har hängt lite med mina favoriter Henrik, Fanny&Nicole! Mys. Ikväll ska jag ta det lugnt med hjärtat, vi hade tänkt att kika på fast and furious 5.
Är så himla lycklig med Henrik, finns ingen annan kille som jag vill vara med. Världens goaste kille!


Mysiga Söndag

Vaknade runt 10 idag.. Kan inte sova så mycket längre nu förtiden. Älskling sover fortfarande. Tänkte snart äta lite frukost och sen försöka få liv i honom.

Johanni

Hoppas du får det jätte bra i Turkiet min ginger vän! Är sååå avis, jag vill också iväg till värmen NU.

Kom precis hem till pappa! Har kikat på fi...

img_2534 (MMS)

Kom precis hem till pappa! Har kikat på film&myst hemma hos Liam med fina och underbara vänner, har saknat det. Nu väntar jag på bebis som snart kommer hit och sover, mys! Imorgon är det Söndag, alltså en dag med bra filmer och lite gotta!


Lördag

Gud vad den här dagen är tråkig. Ska iallafall duscha nu, vilket jag har sagt att jag ska göra i 2 timmar nu.. Är så slö idag. Sen ska vi kanske hem till moster och fika, mysigt. Hon har bakat bullar, mums!
Har ingen aning om vad som händer ikväll, antingen myskväll eller party. Det märks sen!


Åååh vad jag saknar Tunisien. Värmen, vårat hotellrum, våran balkong, stranden, poolen, våra skratt, våran musik och så mycketmycket mer! TA OSS TILLBAKA.

weheartit




Ruth och Mikael

Jag saknar dig så jäkla mycket.. Längtar tills vi kommer till London, mindre än en månad kvar nu!! Vill bara krama om dig, och berätta hur mycket jag saknar dig här hemma. Det är så tomt utan dig...

Life

Sitter hemma hos pappa nu och ska snart ta bussen hem tills hjärtats pappa, mysigt!

Blommor

Här är bilder på en bukett som jag gjorde igår, och en bukett jag gjorde idag och sen en dekoration jag också gjorde idag. Lägger upp dom för att min fina syster i London ska kunna se vad jag gjort! Hihi

Fredag

Ska ut och träffa Nicole nu, mysigt! Idag har vi iallafall fint väder här i lilla Sandviken..
Har gjort dekorationer idag och buketter, min blev ingen höstbukett.. Haha! Hur kul som helst. Bilder kommer sen.
Härliga Fredag!!

Sitter i skolan&har rast nu... Idag håller...

img_2512 (MMS)

Sitter i skolan&har rast nu... Idag håller vi bara på med dekorationer, fast på eftermiddagen ska vi göra höstbuketter som vi sedan får ta hem! Trivs sååå bra! Men nu ska vi få lite fika, sen fortsätta, mumsigt. Får se vad som händer ikväll, blir nog lite party!!


Torsdag, snart helg

Sitter hemma hos pappsen nu,  ska springa iväg till bussen! Idag är en bra dag.
Fick spotify premium igår av mamsen, tack finaste du!

Tisdag

Ska iväg&träffa Nicki nu, mysigt.
Idag är det precis en månad tills vi åker till London!!!!! GUD SÅ MYCKET JAG LÄNGTAR.

Fredag



Idag var jag ledig,
superskönt! Har bara tagit det lugnt, precis hela dagen..
Just nu sitter jag hemma och väntar på att hjärtat ska höra av sig, så ska vi ses en stund! Vad som händer ikväll får vi se, blir säkert lite party!!
*Imorgonimorgonimorgon* Vackraste Brynäs!!!!

Värd att titta på

Såg den här videon förra veckan med Fanny. Har tänkt att se den många gånger, men jag har bara struntat i den. Är glad att jag tittat på den nu. Det är hemskt att behöva se och höra vad dom säger. En av personerna i videon är min tremänning..
Cancer är ont.

LONDON!!!!

Igår så bokade mamma en resa till London. Jag,Lina&mamsen åker 20 oktober och kommer hem den 23(älskling's födelsedag!). Gud så jag längtar, vill bara åka NUUUU! Massvis av shopping&träffa syster. Kommer bli så galet mysigt!!

Sitter på Donken med älskling&Nicole. Fika...

img_2450 (MMS)

Sitter på Donken med älskling&Nicole. Fikar litegrann, pratar strunt&spelar wordfeud(beroende) hehe... Ska väl snart hem och mysa med älskling! Jag är ledig imorgon, super skönt. Längtar till Lördag, finaste Brynäs!!


Godmorgon!  Sitter i en minibuss påväg til...

img_2376 (MMS)

Godmorgon!  Sitter i en minibuss påväg till Stockholm nu. Är grymt trött, gick kvart i 6 imorse... Tog 7 bussen till Gävle, galet! Imorgon köper vi hockeybiljetter till hemmapremiären på Lördag, längtar liiiite för mycket va!!


Nytt

Mina nya skor!! Hur sköna som helst, är jätte nöjd.

Godnatt

Har spenderat min dag med älskling i soffan framför en skräckfilm. Grymt mysigt! Sen var vi iväg&träffade Nicole&Fanny, käkade lite mat med dom och sådär.. Inatt sover jag ensam.. Ska ju upp så tidigt eftersom att vi ska iväg till Stockholm tidigt imorgon bitti! Jobbigt men endå roligt.
Så nu ska jag sova, till regnet som smattrar på fönstret.♥ Mysigt på något sätt..

Tisdag

Sitter hemma för tillfället. Har ont i magen och mår lite smått illa.. Hjärtat sitter brevid och spelar spel på mobilen. Ska snart åka iväg med mamsen och hämta ut mina nya skor som har kommit, ÄNTLIGEN!!
Imorgon: Stockholm med skolan!

Tråkiga Söndag

Idag är en tråkig dag. En lugn dag, då det bara är film som gäller!! Hade en bra Lördagskväll iallafall. Ska nog träffa Nicole om ett tag, men först äta världens godaste mat! Min&mammas special. Mums.
Världens skönaste idag!

HELG

Idag har jag varit i Gävle hela dagen. Efter det följde jag med hem till Fanny's storasyster, där åt vi god mat och lekte lite med barnen. Mysigt! Nu är vi hemma hos mig och ska strax iväg, ska umgås med fina vänner ikväll. Imorgon ska jag bara ta det lugnt, en liten filmsöndag.. Skönt! Ska även färga mammas hår.

Är hemma hos älskling, i hans pappas mysig...

img_2388 (MMS)

Är hemma hos älskling, i hans pappas mysiga hus! Mina flickor har precis åkt hem, ska snart gå och lägga mig.. Ska upp tidigt imorgon bitti för jag och Fanny ska till Gävle! Mysigt. Får se vad som händer på kvällen!! Hoppas på något roligt!  Planerar även en liten resa, så jag håller på och letar flygbiljetter.. *Hoppashoppashoppas*


Fredag!!

Skönt att vara ledig! Både igår och idag+resten av helgen då.
Nu ska jag iväg för lite shopping med en fin vän, blir nog inte mycket inhandlat för mig.. Måste spara lite pengar!! Men mysigt att följa med endå.

Bäst

ÅÅÅÅH vad jag saknar Tunisien med finaste familjen&bästa Nicole!! Här är några bilder ifrån resan, lite sent..hehe

Stefan Liv

Får något sånt här ens hända? Det är ofattbart...
Vila i frid Stefan Liv! Tänker på hans familj, usch... Det här är hemskt!!

FredagLördag

Första bilden är ifrån Fredagen och resten från Lördagen med fina tjejer!!

Onsdag

Sitter hemma hos pappa, har typ precis vaknat.. Hjärtat har redan åkt iväg till skolan! Han började tidigare än mig idag, jag börjar kvart i 11 så jag tar 10 bussen! Skönt. Ska snart ta och duscha, sen fixa mig.
Igår gjorde jag min första bukett!

Tisdag 6 September

Sitter hemma nu och myser i min OnePiece som jag har fått av världens bästa storasyster! Kom precis lite tårar när jag läste hennes kommentar på förra inlägget.. Saknade är så stor redan och jag vill bara ha jul nu, så att jag får krama henne och berätta att hon är världens bästa och finaste. Blir lite mycket "saknar storasyster" inlägg nu, men det är hur jobbigt som helst att behöva veta att jag inte kommer få träffa henne på 3 och en halv månad...

Idag i skolan så gjorde vi buketter, det var iallafall roligt. Sen fick vi sluta runt 2, skönt. Imorgon ska vi på typ studiebesök hos en frisör och någon som säljer brudklänningar och balklänningar! Torsdag&Fredag är vi lediga. HUUUR SKÖNT???

Roligaste iPhone spelet!!! (bild lånad från Google.)

Måndag..

Idag har jag varit i skolan! Bara haft en massa teori, men fick sluta tidigt för att vi bestämde oss att göra en uppgift hemifrån istället. Så jag har precis gjort den, sen har jag skaffat skype åt mamsen. Så att hon ska kunna prata och sådär med storasyster!
Känns som att hon snart ska komma hem, att hon bara är på semester och kommer om typ en vecka.. Men det gör hon inte! Saknar henne, usch det här är jobbigt..

Älskar er mina fina.

Finaste Rebecca

Idag är en av dom värsta dagarna i mitt liv.. Har lämnat av min syster på flygplatsen och sagt hejdå. Hon har flyttat till London, hon ska jobba där i 1 år som AuPair! Förstår inte riktigt hur jag ska klara mig utan henne i 1 helt år.. Okej, vi kommer träffas till Jul då hon kommer hem och sen så ska vi förhoppningsvis åka dit i vår. Men det känns så overkligt. Tårarna bara rann och rann när vi kramades hejdå och dom fortsatte nästan hela bilresan hem.. Men nu ska vi skypa med varandra, sen ska jag sova. Skola imorgon!!
Jag har världens finaste och bästa storasyster!

Lördag morgon

Jag och Fina Josefin
Hade en bra Fredag kväll! Party med mina bästa, världens finaste vänner har jag. Min älskade och saknade vän Emma var med oss igår, åh hjärtat vad jag saknat dig...
Ikväll blir det nog bara en lugn kväll, hörde något om filmkväll! Hur mysigt????

FREDAG!!

Ska snart cykla iväg till resecentrum, för att ta bussen till skolan. Idag ska vi göra kransar tror jag, kan ta kort på de sen och slänga upp här någon gång!
Inatt kom iallafall storasyster hem från Alanya, saknat henne ju..
&Storebror fyllde 30 år igår, STÖRSTA grattis till honom.
Rebecca åker till England på Söndag, som AuPair i ett år... Kommer sakna ihjäl mig! Så på Söndag ska vi skjutsa henne till Flyget.. Usch, längtar inte..

RSS 2.0