Freeeedag

Har haft myskväll med min bästa Mathilda. Kollat på fast five och bara pratat en massa. Anna&emma kom också förbi en stund. Imorgon är det utgång med tjejerna, alltid lika roligt!!
Har varit en rätt så jobbig dag idag annars.. Men den slutade bra iallafall! Nu ska jag försöka sova, vissa nätter är jobbigare än andra och idag är en sån.


Fuuuunday

Lite bilder från en utekväll med girlsen och syster! Bästa ni.


Bästa jag har är ni


Rhodos 2013

Saknar. Jag vill bara tillbaka och uppleva dom två bästa veckorna igen med mina bästa tjejer.


Min Sigge

Hur kan man älska någon så mycket? Mitt finaste hjärta. Att mötas i dörren av dig gör mig gladast på jorden. Världens finaste hund.


Vrid tillbaka tiden tack.

Hur kan man inte sakna det här? Världens roligaste resa. Går inte att förklara i ord.


Glad lillasyster

Känns som att hösten är påväg redan.. Jag vill inte. Blir alltid så nere när det blir mörkt och kallt. Jag vill ha sommar, värme, ledighet och lycka!
Tur att mamsen gjorde mig överlycklig idag. Hon har letat flyg åt mig till London på höstlovet och hittat ett jätte billigt. Blir nog där nästan en hel vecka. Hur underbart är inte det? Jag och världens bästa storasyster i finaste London. Jag älskar det. Tur att hon kommer hem på fredag och blir här en vecka, längtar ihjäl mig efter henne! Och bror är hemma också. Gladaste lillasystern på jorden!


-

Allt. Allt stämmer så bra.


Life

Laugh until it hurts, dream big, travel the world, watch a sunset, fall in love, take a risk, order dessert, shake things up, treat yourself once in a while, dance, sing out loud with a happy heart, give, be thankful, be you.


Now you're just somebody that I used to know


Det bästa jag varit med om

Hemma från världens underbaraste resa. Har inte förstått att jag och mina bästavänner varit på Rhodos i 2 veckor tillsammans. Har träffat sååå mycket roliga människor, festat alldeles för mycket, solat, badat, skrattat tills vi fått ont i magen, spårat ur totalt, tatuerat oss, varit sjuka och bara haft det bättre än bäst. Den här resan kommer aldrig att kunna förklaras i ord. Bara vi som var med förstår.
Har varit hem i ett dygn och ligger i sängen och är sjuk, men det finns inget ställe jag hellre vill vara på än Rhodos. Saknar allt för mycket. Vill bara tillbaka....


Hej


RSS 2.0