Leva

Vill ta studenten, börja leva på riktigt, flytta till fina London, komma ifrån Sandviken och bara vara, spendera några månader i Australien med syster. Låt mig bara flytta härifrån.


Happy

Har myskväll med girlsen. Loooove! Det kändes så tråkigt att lämna praktiken idag, jag hade verkligen sån tur att hamna på en sån bra praktikplats. Är så glad över att fått uppleva butiksstressen i Stockholm!
Nu ska jag njuta av helgen&mitt påsklov. Imorgon ska vi fira Lina&Sofie 18 år. Snaaaart är det min tur och sedan är det bara den eviga väntan till London kvar!!!


London, vi ses snart

Läste det här på sys blogg idag. Kan inte beskriva hur myyyyyycket jag längtar till att vara i London med mina systrar och hur mycket jag saknar Rebecca!


BFF

Vill skriva en hel jävla bok om en viss människa. Jag skulle kunna göra det. Vi vet allt om varandra. Våra dåliga sidor och våra bra sidor. Jag ser när hon är sur och jag ser när hon är ledsen. Du är en fantastisk vän. Jag är så glad att jag har fått växa upp med dig vid min sida. Att vi stått ut med varandra i 16 hela år. Fanny, du är och kommer alltid vara min bästis.


Sista natten i Stockholm

Har varit en bra dag på praktiken! Känns så tråkigt att det är sista dagen imorgon eftersom att jag trivs så bra... Imorgon kväll åker jag iallafall hem och då blir det myskväll med girlsen, sleepover!! Imorgon får jag påsklov, så himla skönt.


Give me

Jag vill ha vår, sommar, värme, lov, födelsedagar, midsommar, resor, spontana roadtrips, skratt.


Summer


Happy birthday sis

Vill bara önska min fina syster Lina ett stort grattis på sin 18 års dag! Ha så jäkla kul ikväll, och nästa fredag firar vi dig!!!! I love you.


Tio i tio

Ligger i sängen nu. Lyssnar på lugn musik i hörlurarna och tänker litegrann. Har allt det bästa. Livet är så bra. Bara det att jag saknar bigsis lite för mycket. 2 maj är snart här, då får vi kramas igen. Ne nu ska jag blunda några timmar.


Mar. 19, 2013

Back in Stockholm! Har haft en grym helg som har bestått utav mycket roligt, 18 års fest, hockey, myslördag med tjejerna, bandyfinal och söndagsmys med pojkvännen. Nu ska jag krypa ner i sängen, har längtat efter det hela dagen.


Söndag dag

Nu: in i duschen!
Halv 12 går bussen mot friends arena! Idag blir det SM GULD!!!


Happiness


All the world is waiting just for me


Måndag kväll

Har haft en fullspäckad helg. Bandy i Falun, bandy här hemma och tjejerna. Imorgon är det tillbaka till Stockholm! Det är bara 3 veckor kvar där nu, tiden går sååå fort.. Men nu ska jag sova, har sovmorgon imorgon också! Så skönt.

Svar till Erika: Jag är på en butik i Farsta centrum. Saknar er!! Kram


Godnatt från Sthlm

Veckorna bara försvinner. Det enda jag gör just nu är : går i skolan, åker tåg, är i stockholm på praktik, äter och sover. Försöker spendera så mycket tid det går med alla hemma på helgerna! Tur att veckorna går fort så jag slipper sakna ihjäl mig efter Henrik, Mamsen, pappa, tjejerna&Sigge. Men jag har det ju mysigt här, tur det. Imorgon åker jag hem igen. Längtar efter den här helgen.


Bästa någonsin

2 Maj är den enda dagen jag vill ha NU på en gång!!!


Sportlov

Har kommit hem från fjällen och överraskades med rosor från Henrik. Jag har haft den roligaste helgen på jäkligt länge!!!! Vill bara tillbaka till Lofsdalen, berättar mer med bilder någon annan dag.


Världens bästa syster

Hela jag ler när jag tänker på det jag just ska skriva... Jag&min låtsas syster Lina har fått en London weekend av vår storasyster Rebecca i 18 års present (hon fyller i slutet av mars och jag i april)!!! Jag kan inte fatta det!!!! Hur otroligt bäst är inte Rebb? Vi kommer ha så jäkla roligt.


RSS 2.0