Det bästa jag vet

Vetinte hur jag ska klara av det här. Sista avsnittet av One tree hill NÅGONSIN. Det är den finaste serien jag vet! Efter 9 säsonger känns det som om att jag bor i Tree hill och är bästavän med alla i serien. bästa och finaste serien någonsin, kommer aldrig komma någon ny serie som kommer slå oth, ALDRIG NÅGONSIN.

Fint

image description
Har haft mys med de bästa ikväll. Big brother,film&godis. Det behövdes! Nu är jag hemma i sängen, ska kolla klart på en film och sedan sova. Hoppas på att vakna upp jätte pigg och bättre i förkylningen imorgon!!! Födelsedagsfest för mig och min fina Elin, hoppas på en gryyyym kväll!
Är även helt överlycklig när jag tänker på vart jag befinner mig den här dagen om en vecka. I finafina London med några av de bästa jag vet, fina familjen&bästavän Fanny. Rebecca, jag saknar dig så mycket att jag snart spricker! Längtar till jag får krama om dig igen, snart så

Fredag

Vaknade upp ännu förkyldare idag än igår.. Har bara varit hemma&tagit det lugnt idag, skönt! Hade en mysig kväll igår, träffade Nicole och sen kom Fanny till mig. Vi kollade på näst sista avsnittet av One tree hill... och hon sov kvar. Ikväll blir det mys med tjejerna bara, måste försöka bli frisk!! Imorgon har ju jag&Elin födelsedagsfest tillsammans.

Fredag 30 Mars

Idag har vi spenderat 2 år och 7 månader tillsammans. Vi har gått igenom riktigt mycket tillsammans, och vi har klarat det. Hur jobbigt det än varit så har det alltid slutat bra. Jag älskar dig Henrik!

Fina

Har fått en tidig födelsedags present! Är så nöjd över den, skit snygg!!


Tröttast

Har precis kollat klart på filmen "The vow". Så otroligt sorglig film.. Jag grät ju som ett litet barn(som vanligt..) Nu ska jag strax sova. Trött, förkyld&ont i halsen.. Måste vara frisk i helgen!! Imorgon är det en vecka till London, jag längtar ihjäl mig.
With my bestfriend....

Bästa

Fick den här av min bästavän Fanny idag. Hahaha... Orkar inte att hon skickar typ 5 sånna här bilder/texter varje dag, haha!


Lördagkväll

Lite bilder från lördagkväll


Trött

Hade en jätte mysig Söndag. Bandykik hos Fanny, pizza&bigbrother. SAIK tog SM-guld, hur härligt?? På Måndagen vaknade jag upp väldigt trött, efter 5 timmars sömn.. Tog mig igenom hela skoldagen! Höll istället på att somna i frisörstolen, hehe. Alltså klippte jag mig igår, skönt att bli av med de slitna topparna! Idag har jag varit i skolan(som vanligt) och sedan köpt nya sängbord och fikat hos moster. Nu umgås jag med Fanny och ikväll ska jag sova hos hjärtis!

FredagLördag

Hade en mysig&rolig fredagskväll. Vaknade på Lördag morgon av finaste vovven, satt ute i solen med honom ett tag. Resten av tjejerna som sov kvar hos mig vaknade, jag och Fanny åkte till Valbo! Lördagskvällen var rolig, mat&efterrätt sen fest för Johanna!


23 Mars

FREDAG!!!!!!! Underbara våriga lyckliga Fredag. Det är varmt, solen lyser, det är Fredag, det är mindre än 2 veckor kvar till London(!!!!) och ikväll inviger vi grillen hemma hos mig. Hoppas på en grymt mysig Fredagskväll med fina. Nu ska jag iväg på praktik!

Torsdag

Har precis sett ett av de bästa One tree hill avsnittet genom tiderna, utav 9 hela säsonger!! Jag och Fanny har gråtit oss igenom heeela avsnittet. Gud vad jag älskar den serien, always and forever.


En fin Onsdag

Idag har jag varit i skolan och hängt lite med Emmapemma som vanligt. Min eftermiddag spenderade jag med Melinda, hur mysigt som helst. Idag har det varit underbart väder, äntligen är det vår på riktigt!! Jag är riktigt trött just nu.. Men endå inte, är så jäkla lycklig över att brynäs tagit sig till semifinal!! Kommer nog inte kunna somna på ett tag, haha har ju en bästis som ringer och nästan gråter för att hon är sååååå lycklig. Sötaste Fanny, blir väl så när man är född brynäsare haha!
Imorgon är det iallafall Torsdag=praktik&sovmorgon. Även bara 2 veckor till jag, familjen&världens bästavän Fancy sticker iväg till London till storasyster. ÖVERLYCKLIG.


LYCKLIG

Guldet ska hem, guldet ska hem, guldet ska hem till Gävle igen!!!!!!!!!!!! Vackraste och bästa Brynäs

Mums

Dricker en god smoothie och kollar på Notting Hill, vilket får mig att längta ännu mer till London!!


Göllan 17 år

Grattis finaste Elin! Hoppas du får en jätteeee bra födelsedag. Nu har du bara ett år kvar till 18, woho!!


Tisdag

Trött och ont i magen... Blä!!


Söndag

Har varit i Valbo med tjejerna idag. Nu har jag precis kollat klart på big brother med Henrik. Imorgon är det skolan, Valbo igen med mamsen&linis och sedan hockey med bästis, även sleepover med henne! Mys


Lördag natt


Åt en jättegod middag med fin familj, mammas mat är bäst!! Mötte sedan upp Fanny, Elin&Jossi för att inhandla gotta för att ha filmmys hemma hos Maja, där var även Lovisa, Johanna och Ebbson. En bra kväll med mina tjejer. Imorgon ska vi till valbo några stycken. Nu ska jag slå på en film och sen sova, ensam..

Sisters are forever

Saknar min storasyster så mycket att jag spricker. Jag får såna här stunder ibland, då jag saknar henne som mest. Skulle verkligen ge allt för att bara få krama om dig och umgås med dig en heldag! Dom här månaderna, enda sen September har varit dom jobbigaste månaderna i mitt liv.. Jag har nästan aldrig uppskattat att ha dig hemma, men nu finns det ingenting som betyder lika mycket som att få träffa dig. När du flyttar hem igen så ska jag ta vara på den tiden som vi kommer att bo ihop. Jag älskar dig och du är verkligen världens finaste och bästa storasyster. Det finns ingen på den här jorden som bryr sig om mig lika mycket som du gör och det finns ingen annan som är så rädd om mig och vill mitt bästa som du.





Lördag

Hade en bra fredagskväll, jag har underbara vänner! Idag har jag legat i sängen hela dagen, tagit det lugnt och sett en film. Nu fick jag plötsligt lite bråttom, måste klä på mig&fixa mig! Moster, Magnus och Andreas kommer snart för att äta middag med oss. Mysigt! Ikväll blir det mys med tjejerna


FREDAG

Vaknade tidigare idag också än vad jag skulle.. Men det var av ett sms av hjärtis, så det gör ingenting!! Nu ska jag göra iordning en god frukost och sen göra mig klar för praktiken. Har så otroligt ont i ryggen idag.. Usch!

Nic

Saknar Tunisien

Vill bara önska min fina vän Nicole grattis på 18 årsdagen!! Så som du har väntat och längtat, äntligen. Hoppas du får en jätte bra dag, love you!

00.13

Jag förstår inte vad det är för fel på mig... Gråter som ett litet barn till one tree hill, varenda avsnitt!! Åh, nu är det bara 3 avsnitt kvar på sista säsongen..
Fanny kom iallafall aldrig hit och sov, så är ensam nu. Tråkigt! Men ska försöka sova nu, sovmorgon imorgon med&FREDAG!

Vår

Har varit super fint väder idag! Har jobbat ute i växthuset hela dagen på praktiken, åt även lunch där ute. Mysigt! Nu har Mamsen hämtat mig, ska väl träffa älskling en stund och ikväll kommer Fanny och sover kvar, One tree Hill!!!! Bästa.


Torsdag

Hade tänkt att jag skulle få sova till halv tio idag, men vaknade halv nio för att det var så varmt i mitt rum.. Huvudvärk och illamående för att de va så jäkla varmt! Haha... Nu ska jag äta en god frukost och sen göra mig klar.

weheartit.

Onsdag kväll

Har haft en bra dag med otroligt mycket skratt i skolan. Blev sen en sväng till valbo med mamsigull&bästis! Nu ska jag gosa med hjärtis, en film&sedan sova. Praktik imorgon vilket betyder sovmorgon!! UNDERBART.

Den här tatueringen betyder så otroligt mycket för mig, världens finaste syskon!

Kärlek

Det finaste i mitt rum är det här:

Jag och världens bästa storasyster Rebecca när vi var små!

En tavla som min storebror Ramzi gjort och en jätte fin text som han skrivit till mig, blir tårögd varje gång jag läser den!

Fanny, Mamsen&Henrik. Jag älskar er!

Minnen. En fin utomlandsresa, badning med tjejerna och en sommar med fina Melinda!

Tisdag

Nu är mitt rum helt klart, eller nästan. Det fattas några saker som måste köpas, tex sängbord!


True

Love!


Måndag

Sitter i skolan och har matte... Tredje gången för den här dagen! Är trött&hungrig. Idag ska jag och Mamsen göra klar mitt rum. Kommer bli jätte mysigt när det är klart(hoppas jag!!)


Söndag

Hade en bra Lördagskväll med fina människor! Idag har jag varit på hockey med Fanny&Carro. Brynäs vann, lycka!! Ikväll blir det gos med hjärtat och en johan falk film.
image description
image description
Jag igårkväll

Lördag

Hade en mysig kväll igår med mina tjejer, bigbrother&spel! Är hemma hos bebo nu, har precis ätit frukost. Fanny kommer om ett tag och då ska jag umgås med henne, sen ska jag på kalas. Och ikväll är det fest!


Världens bästa serie

Hade sleepover med bästis igår! Vi kikade på senaste avsnittet av one tree hill. Det är bara 4 avsnitt kvar på den här säsongen... och den här säsongen är den sista!!! Ååååh, min favoritserie..
Idag är det iallafall Fredag, jag ska börja göra mig klar nu och sen åka mot praktiken.

Onsdag

Har naturkunskap nu! Så jag och emma ligger och pluggar i det lilla biblioteket som våran skola har..


Onsdag

Godmorgon!
29 dagar kvar till London, längtar så att jag spricker.

Tisdag kväll

image description
Har varit i skolan idag, umgåtts med saknade Melinda och varit på bandy med Ebba&Jossi. Blir att sova ensam ikväll, hjärtat är sjuk.. Väntar på att Fanny ska ringa och uppdatera mig om vilka Brynäs kommer att få möta i slutspelet, spännande!! Nu blir det skärgårdsdoktorn, mysigt.
En sak gjorde mig lycklig idag, ååååh längtar såå mycket!!!

Tisdag

Det här är andra skoldagen efter sportlovet och jag är redan skoltrött? Aaaah, jag vill bara hem nu på en gång. Jag har ingen lust längre, trött på det här nu...
Sitter och väntar på att lektionen ska börja iallafall! Ikväll blir det träning, hoppas jag på!!!


Måndag kväll

Andra promenaden för dagen nu med Jossi! Skööönt


Happy

Underbaraste vår, fina fina sol!


Måndag morgon

Är otroligt trött.. Vill bara hem till sängen igen! Igår hade jag en lugn dag, jätte skönt. På kvällen blev det gos med hjärtis! Fick reda på imorse att idrotten är inställd, vilket betyder håltimme från kvart över 11 till tjugo i 3...


Söndag


Var ju på hockey med tjejerna igår. Tråkigt att BIF förlorade.. Efter hockeyn skulle vi festa, men jag hade så ont i magen så jag låg bara i soffan hela kvällen.. Haha! Nu väntar jag på Fanny, får se vad vi hittar på. Imorgon börjar skolan igen...

Lördag

Hade en trevlig Fredagskväll! Somnade sedan i min favoritfamn. Idag ska jag på hockey med Fanny&Elin, längesen!


Glad

Tur att man har världens finaste och snällaste mamma, i love you!


Vår

Blev en promenad med tjejerna och Jossis fina hund Zorro idag också. Är Påväg hem nu, ska kasta i mig något att äta sen träffa H! Senare kommer Fanny tillbaka till mig(som vanligt).


Kenza

Världens snyggaste jacka!!! JAG DÖR. Im in love!!!!!!!! Snälla söta rara mamsen

Fredag, heeelg!

Vaknade för ungefär en timme sedan, Fanny sover fortfarande. Igår var jag och tjejerna här hos mig och hade taco&myskväll. Idag blir det en långpromenad. Skönt! Sen ska jag träffa H.
Vad som händer ikväll får vi se!
image description
My bestieee

Torsdag kväll

Ska möta upp tjejerna nu och sen till Ica för att inhandla taco saker. Efter maten blir det antagligen filmmys!

Vill ha sommar och en utomlandsresa!!!

Torsdag

Har varit ute på en långpromenad med tjejerna! Jätte fint väder&varmt, så skönt. Ikväll blir det tacomys hemma hos mig, mysigt.


RSS 2.0