Fredag 27 Maj

Idag är det Fredag och jag har haft min sista skoldag på Murgårdsskolan. På ett sätt känns det som en stor lättnad, men på samma gång så sorgligt. Att aldrig mer sitta i samma klassrum som 9D... Usch! Men vi har ju endå några dagar kvar tillsammans, som bara kommer att bli roliga.
Nu på eftermiddagen har jag bara kikat på några avsnitt av One tree hill&tagit en powernap. Skönt! Ikväll ska jag hem till Agri, han har fyllt år så han ska ha lite party. Kommer säkert bli roligt, ska möta upp Fanny snart. Sen ska vi äta och fixa oss tillsammans.
Jag i min långklänning!

En vanlig Tisdag

Ska fixa mig nu, sen iväg till skolan! Är en lugn dag idag, slutar tidigt. Sköööönt.
weheartit

Underbara Veronica Maggio

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

En fin Måndag kväll

Nu bor jag hemma igen, sköööönt! Har saknat min säng. Sover ensam inatt, så kikar på one tree hill för fullt. Världens bästa serie! Nu har jag bara 4 riktiga skoldagar kvar, gud så skönt. Underbart. Längtar som en galning till skolavslutningen, kommer bli så roligt men endå sorgligt... Nu ska jag fortsätta med lite Oth sen sova!

Fina Lördag.

Bor hemma hos min moster nu, hon är bortrest så jag har lägenheten för mig själv och är kattvakt åt världens mysigaste lilla Maja. Har självklart pojkvännen där med mig, fast inatt var faktiskt världens bästavän där istället. Har haft det jätte mysigt. Igår införskaffade jag mig en långklänning, trodde jag aldrig skulle göra det... Finfint!
Ikväll ska jag hem till min moster, hon och hennes familj har köpt ett nytt hus så vi ska grilla och kika in nya huset. Mysigt!
Ha en bra Lördag!

Finfint

Skulle verkligen inte tacka nej till de här 2! Gud så snygga, jag dör...


Onsdag

Ligger hemma i sängen.. Känner mig inte alls nå bra. Min dag har bestått utav One tree hill, åh finns ingen bättre serie!! Imorgon ska jag ta mig till skolan, det är ju endå bara ungefär 10 skoldagar kvar. Gud så skönt!
Världens finaste vän

Måndag

Har haft en bra helg. Förutom det regniga vädret! Skolan idag var helt okej, fick reda på att det är 12 skoldagar kvar. HUR UNDERBART????? Och om 27 dagar befinner jag mig i Tunisia med min fina vän Nicole! Åh så som jag längtar.. Nu ska jag strax iväg för att träffa Älskling.. Myspys!

Jobbigt läge

ÅÅÅÅH. Blir så trött.... Hade gjort två inlägg nyss, ett med alla Ålands bilder och ett med massa söta bilder från dom senaste veckorna. Och båda inläggen försvinner!!!! Tänker inte börja om med det IDAG.
Istället tänker jag kika på ett avsnitt av världens bästa serie, One tree hill! Ikväll blir det liiite party.

9D

Har inte bloggat på evigheter....
Åland var iallafall mysigt, hade det bra med min klass. Även om jag aldrig stått min klass nära så kommer jag sakna dom nu efter skolavslutningen!! Inte ens en månad kvar, sen är det över.
Sen jag kommit hem från Åland så har jag bara hängt ute med världens bästa vänner i det underbara vädret, även pluggat.. Måste göra det nu, inför sista betyget i grundskolan. Underbart underbart underbart. Känslan går inte att beskriva, ÄNTLIGEN.
Nu ska jag träffa älsklingen, mys!
Vi knäppte spexfoto idag i skolan, vår klass hade "våra egna personligheter".. Jag blev utvald till en "mode ikon"! Orkade inte klä mig så speciellt.. HAHA

Söndag kväll

Hade en jätte bra valborg! Grillade först och sen blev det lite party. Sent in på natten så fick jag somna brevid min finaste. Alltid lika bra.
Henrik och jag har precis duschat och nu ska vi spela lite kort. Sen sova, imorgon åker vi till Åland på skolresaaa! Kommer hem på Onsdag, så vi hörs då.
Jag och älskling nyss, hihi

RSS 2.0