Onsdag kväll

Har varit i skolan idag och gjort en brudbukett! Eftermiddagen spenderades med Fanny, vi var hos pappsen&åt pannkakor och sen träffade jag Henrik en stund. Nu ligger jag i sängen och kollar på One tree hill, bäääästa!!


Min helg

I fredags var jag på bio med Fanny, vi såg EGO! En av de bättre filmerna jag sett. På lördagen hyrde jag, Emma och Fanny film men slutade med att vi festade. Nu är jag i skolan och på eftermiddagen ska jag träna!


Sunday funday

Vill ha långt och lockigt hår, det är sååå fint!!


SISTERS.

Kan ni förstå känslan av att ha bott med en person hela sitt liv som sedan flyttar till ett annat land. En person du tjafsat och skrattat med varenda dag i 16 år. Någon du vet att du alltid kan luta dig mot. Bara kunna gå ner en trapp för att få en kram eller prata med henne.
Nu måste jag ringa för att få prata och en kram blir svårt eller dyrt. Från att ha setts varenda dag i 16 år till att träffas ungefär 5 gånger per år. Har bott utan dig i ungefär 1,5 år nu och även om jag vant mig vid att behöva säga hejdå, så kommer det alltid vara lika jobbigt och svårt. Hur jobbigt det än är att vara utan dig så är jag så otroligt stolt över att du vågade ta steget och flytta helt ensam till ett annat land. Ingen är stoltare över dig än jag.
Du är den viktigaste personen i mitt liv och du är värd allt det bästa.


Weheartit


Peppad

Den här veckan har jag pluggat 3 dagar (det är mycket för mig, ni som känner mig vet), jag har även tränat 2 dagar och långpromenerat 3 dagar. Vad har hänt? Och jag har mått toppen. Den här veckan har varit en bra vecka. Imorgon är det Fredag, och jag har aldrig varit värd helg så mycket som jag är nu. Längtar till imorgon kväll, ska på bio och se EGO med bästis. Den filmen verkar sååå bra!!

Vill iväg nu

Finns inget jag hellre vill just nu.....
Men nu är det typ 2,5 månad till min 18 års dag och då är det "bara" 100 dagar kvar till Rhodos resan med mina fina och bästa girls.


En bra Måndag

Är ledig idag. Har precis tränat och ska hoppa in i duschen nu. Klockan halv 4 ska jag iväg på massage! Hoppas även på en promenad senare ikväll med Empa.

Söndag

Har haft en bra helg! Sitter nu hemma hos Emma efter en 1,5 timmes promenad. Så mysigt när det är lagomt kallt och solen kikar fram. Men min helg är inte riktigt slut än, är ledig imorgon. Skönt, ska på massage då också. Åååh det behövs!!


Vill åka nu

JAAAA!!! I torsdags kväll bokade jag och tjejerna en två veckors lång utlandsresa till Rhodos. Vi åker den 24 Juli (på jossis) 18 årsdag. KOMMER BLI SÅ JÄÄÄKLA ROLIGT!!!!


En perfekt Lördag

Badade med Emma, Ebba&Lovisa i Lördags! Alltid lika skönt och mysigt att få slappna av och bara sitta och prata en massa..


2012-2013

Här är några bilder från nyårsafton!


Underbart

Fyfan vad jag saknar det här.... Ta mig tillbaka nu!!!


Friday night

Myskväll med bästis! Nu blir det favvo serien one tree hill. KÄRLEK.


Sov gott

Kollar på filmen Ted nu, haha! Har nyss slagit på den men den verkar bra. Har sovmorgon imorgon, skönt! Hoppas snöstormen är över imorgon... Är trött på snön nu, vill ha vår!!
Min favvo tattoooo, för världens bästa syskon!


Love

Sitter framför nya datorn, wiii.
Lyssnar på gammal musik och kollar igenom gamla bilder.
 
Tjejer, jag är så glad att ha er. Kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig. Alla minnen vi har, roliga som jobbiga. Vad vi än går igenom så finns vi alla kvar tillsammans. Jag älskar er verkligen. Mina finaste och snällaste hjärtan.

Torsdags mys

DET HÄR är det bästa som finns! Slutade tidigt idag, sååå skönt. Har legat här en timme&kollat på barnen på luna.


Nytt år, nya möjligheter

2013 kommer bli ett av dem bästa åren någonsin! Jag är sååå taggad


Tisdag kväll

Ligger i sängen&kollar på american pie med Henrik. Har städat&rensat garderoben HELA dagen idag. Men det behövdes verkligen!! Ska strax försöka sova, för imorgon börjar jag skolan igen efter ett skönt&roligt jullov.


Lördag

Är i Gävle hos Fannys syster och kollar på JVM, håller tummarna för att Swe vinner idag!! Klockan 7 ska vi även se Brynäs matchen på tv. Hockey Lördag idag!
Fick finaste klockan av syster i julklapp! Love.


Bästa jag har

Min bästa systrar, älskar er så mycket!


Torsdagsfest

Emma är taggad för fest ikvääääll!!! Nu kollar vi på crossroads, favvofilmen! Ska strax käka pannkaka, mys. Klockan 7 kommer resten av tjejerna och fixar sig&förfestar. Ikväll ska vi fira Fanny B som fyller 18 åååååååår!!! Wihoo


Finaste

Åh mina älskade tjejer, ni är bäst!


Gott nytt år

Bästis <3


RSS 2.0