Höst

Hade en sån där mysig Måndag igår! Eftermiddagen spenderades med Fanny och Emma, sen åkte Fanny hem. Jag och Emma var ute och gick i en och en halvtimme! Klockan åtta poppade vi popcorn och satte oss på golvet framför tvn och kollade på xfactor. Emma har ju ingen soffa för tillfället eftersom att hon förhoppningsvis flyttar på Fredag!!


Måndag morgon

Är i skolan nu, börjar halv tio! Går bara två dagar den här veckan, för på onsdag ska vi till Uppsala till grossisten och köpa material. Sen är jag ledig! Så det blir skönt. Igår kollade jag och Henrik på Johan Falk, ååååh va bra den var. Världens bästa filmer!


Älskar att resa

Idag har mamsen bokat hotell i London. Åh älskar den staden! Jag, mamsen och Lina som åker(som vanligt) den 19-23 November. Vi har det alltid så mysigt vi 3 och storasyster Rebecca. Längtar så mycket till att träffa henne. Även om man vänjer sig lite mer och mer av att hon inte bor här längre, så är det fortfarande jobbigt. De stunder när man verkligen behöver en syster att luta sig mot så är det verkligen skit jobbigt.. Jag saknar dig sys! Men hur många mil det än är mellan oss så vet jag att hon alltid finns där, jag älskar dig. 
MEN, 5 dagar i finaste staden med de 3 kommer bli så mysigt. Shoppa, äta goda middagar på mysiga pubar, fika på starbucks och bara gå runt och njuta. Och nästa gång jag åker dit är jag nog 18, WIHO! Kommer bli så jäääkla roligt när Rebb ska visa mig Londons nattliv!! 

Sköna Söndag

Min dag har varit väldigt lugn. Hela helgen har varit det.. Lördagskvällen var mysig, efter middagen spelade jag och tjejerna spel hemma hos Henrik medans han spelade FIFA, haha.. Alltid lika roligt!! Idag har jag inte gjort någonting alls nästan! Funderar på en promenad nu innan xfactor, sen blir det johan falk med hjärtat. ÄNTLIGEN! Den här veckan kommer bli så skön, har studiedag torsdag-fredag. Åh va härligt!
En mysig promenad med tjejerna tidigt i våras 

Den bästa årstiden

Har fått ett sånt där moment nu igen, när jag saknar sommaren så otroligt mycket. Saknar att vara ledig, att kunna göra det man kände för, vilken tid det än var på dygnet. Saknar Rhodos, ligga på stranden hela dagen, bada sola bada sola bada sola bada sola, gå till hotellrummet och sova eftermiddag, göra sig iordning, gå ut och äta middag, köpa alkohol, sätta sig på balkongen med musik i högtalarna, skratta, gå iväg till bargatan, skrattadansadricka alldeles för mycket, träffa nytt folk. Gud vad jag saknar det! Allt känns så mycket lättare på sommaren, why?
Summer, I love you!
 

Fina


Mysiga Lördag kväll

Har varit och ätit middag med familjen, mums. Rebecca, du saknades! Efteråt var vi förbi storebrors utställning, kikade runt och lämnade blommor! Han gör så häftiga saker. Invigde även mina nya skor ikväll, de är såå snygga!


Lördag och regn

Nu är det äntligen helg igen! Igår umgicks jag med tjejerna. Åkte hem tidigt igår kväll, skulle upp till tandläkaren 10 över 8 imorse.. Allt såg bra ut! Nu ska jag iväg till valbo. Ikväll ska vi ut och äta, jag och familjen. Efter middagen ska vi på min brors utställning, så det blir kul. Sen får vi se vad som finns att göra. 
Jag och min bästa

Onsdag

Idag i skolan har vi gjort en rund brudbukett, hur roligt som helst!! Nu är jag hemma hos Emma, hon jobbar och Fanny kommer senare, så är helt ensam.. Haha! Snart börjar efterlyst, så himla bra program. Idag har jag även övningskört, det är sååå kul. Vill ha mitt körkort nuuu.


Min prins

Mitt fina hjärta, min lillebror och min prins. Du är de finaste som finns och jag älskar dig. Du som hund märker när något är fel och kryper upp hos mig och vill trösta mig, min lilla gosebjörn!


Måndag morgon

Sitter i skolan nu och väntar på att min lektion ska börja, en halvtimme kvar... Men har bara två lektioner på Måndagar och slutar halv 2, så de är skönt. Längtar till kvällen, för den ska spenderas med Melinda, Emma&Fanny! Och snart flyttar Emma(vi, hehe..), det kommer bli sååå mysigt i nya lägenheten!!!


Söndag

Har myskväll med hjärtis nu. Har kollat på x factor och nu kollar vi på Beck! Imorgon är det skola igen... Men snart helg igen, haha.. Har haft en bra helg iallafall!


Lördag

Har haft en jätte bra kväll med mina fina tjejer! Myst, kollat på film och planerat vår fest... Längtar! Nu ska jag hem och sova med Henkie.


Fredag natt

Ska sova nu. Har haft filmkväll med H! Även träffat Melinda en sväng. Mina tjejer är allihopa på olika håll ikväll, något som börjar bli en vana... Saknar när vi alla var samlad varje helg! Har varit lite utav en jobbig dag idag.. Menmen, träffade även min goa pappa idag!! Han bjöd på lasagne, ååååh så gott.
(inlägget skulle upp inatt!)


Finaste

Tack för allt du gör för mig och för att du jämt ställer upp! Jag älskar dig världens bästa.


Onsdag

Bor hos Emma just nu, med henne och Fanny. Har övningskört två dagar nu och idag kom även mina nya skor, tur att det händer något på den positiva sidan i livet också.. Mest av allt önskade jag att min fina storasyster var hemma nu, hjälpte mig och gav mig råd. Gör det hon är bäst på helt enkelt! <3


Bad day

Känner mig trött, dålig och nedstämd idag. Vetinte vad det är. Kanske blir bättre ikväll när jag får vara med mina bästa.
I wish I could do this right now.. 

Bra helg

Har haft en mysig helg. I fredags åt jag och några tjejer tacos hos Johanna och sedan såg vi Katy Perry filmen, ååååh. Den var sååå bra! Lördagskvällen spenderades med mina 3 bästavänner Fanny, Melinda&Emma. Vi gjorde inte så mycket.. Mest det vi brukar göra, skratta alldeles överdrivet mycket! 

Mina 3 fina! 

Vet att jag är tjatig, men kan inte låta bli

Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränts på, där klubbar aldrig stängs. Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränts på, där stranden är min säng.

Skönt

Det bästa som finns. Så skönt att få rensa tankarna!


Trött

Idag efter skolan har jag umgåtts med Nicole, Anna&Fanny. Vi har mest åkt cab och sen har vi kollat på gossip girl hos Anna. Ska strax kolla på film med Henrik och sen sova. Men just nu så ligger jag i sängen och skriver med mamma på facebook som ligger i rummet brevid.. Hahaha! Godnatt

Måndag

Hade myskväll med Henrik igår, så skönt att bara ta det lugnt! Jobbigt att ta sig upp imorse.. Usch! Men hade bara två lektioner i skolan så det var skönt. Nu ska jag iväg till Ikea med mamsen!!

Blä

Är trött på att vara trött och nere. Vill bort ifrån Sandviken och skolan.. Jag vill ut&resa. Längtar redan till nästa sommar, till resan som jag och tjejerna ska göra. Kommer bli dom 2 bästa veckorna i mitt liv! Längtar till om någon månad när jag, mamma och Lina åker till Rebecca i fina England och hälsar på. Sen när jag tagit studenten ska jag iväg härifrån. Tänker INTE bo kvar i Sandviken. 
Bilder från Turkiet, Egypten, Tunisien&Rhodos. 
 

Härliga underbara Lördag

Har varit på hockey med bästa Fanny idag! Brynäs vann såklart. Kändes så bra att sitta inne i Läkerolen igen, ååh! Längtar till 13 September när första riktiga matchen spelas hemma. Jaja, ikväll ska jag iallafall spendera kvällen hemma hos Melinda med fina vänner. Blir väl lite fest, det var längesen nu..

RSS 2.0