Mysdag

Tur att man har snygga vänner...


Torsdag

Myser med tjejerna ikväll! Tacos, gamla filmer och sleepover. Ledig imorgon, skööönt!


Onsdag

Ska göra mig iordning nu, sedan iväg till skolan. Jag har bara två riktiga skoldagar kvar, idag&imorgon. Underbart!

Måndag

Har haft en bra helg. 18 års fest, kubb, mys och fina vänner. Ligger i soffan hemma hos Fanny nu, andra natten jag sover här. Emma har redan somnat och Fannpan plattar håret! Sovmorgon imorgon, gud så skönt!! Imorgon är det en vecka till jag får SOMMARLOV. hur skönt?


Fredag

Ska strax iväg till skolan! Idag är det jätte fint väder och äntligen Fredag. Efter skolan ska jag köpa present till Mellpan. Ikväll har hon 18 års fest, så jag ska dit med Fanny&Emma! Kommer bli en bra Fredag!


Wiho

Grattis på 18 års dagen finaste Melinda! Hoppas du får en jätte bra födelsedag och imorgon ska vi se till att du får en grym 18 års fest!! Love you


Härligt

Har haft en jätte mysig dag i solen. Åkt bil med Nicole som fick körkort igår, GRATTIS igen!!! Promenerat med Jossi och sedan grillat med henne och Elin. Kvällen avslutades med en glass tillsammans med Anna&Nicole. Härliga sommar! Har precis stängt av One tree Hill, nu ska jag sova.


Onsdag

Sitter i skolan nu.. Saknar redan London, min storayster&barnen. Gobitar! Men nu är det mindre än 2 veckor till sommarlov, häääärligt.


:(

Jag vill inte åka hem imorgon!!!


Love life

Har det grymt i London! Har köpt ett par jeans idag och nu sitter vi och tar det lugnt. Ska gå och käka lunch nu och ikväll ska vi äta på en grekisk restaurang. Mysigt!


London

Resan idag har gått jätte bra!! Var inte alls så svårt att åka själv. Madde&Rebecca lagade god mat ikväll, mums! Syster är barnvakt ikv så vi väntar på att hon ska sluta så att vi kan gå och lägga oss ut i hennes lilla egna hus på gården. Vill aldrig åka hem!!!


FREDAG

Gladaste tjejen i världen är jag. Idag flyger jag till England, för att spendera 4 dagar med världens finaste&bästa storasyster. Ska strax hoppa in i duschen sedan klä på mig&sminka mig. Packade klart allt igår, ååååh vad jag längtar!!!

Plugg

Har gjort klart en av tre svenska uppgifter nu. Jag funderar på att ta en paus och ta en promenad, solen kikar ju fram nu!
Gammal bild...

Lillen

Jag och sötaste Leo i början av April i London, gobiten! Ska bli så kul att spendera 3 dagar med storasyster&de söta barnen, sötnosar!!


Torsdag

Igår kollade jag och några till på film hemma hos pappa! Jag somnade tidigt i fåtöljen, var så himla trött.. Idag ska jag plugga&packa. Ikväll hittar vi nog på något igen, hoppas på något roligt. IMORGON!!! Herregud vad jag längtar.


Onsdag

Hade Engelska nationella på förmiddagen idag, det gick väl sådär. Har bara en lektion kvar nu sen är det långhelg!! Ska möta Fanny efter skolan, hon ska med mig och växla pengar, jag ska även köpa en bok till Rebecca! Om 2 dagar åker jag, wihooo. Längtar såååå mycket.


Måndag

Har haft en bra helg! Har jordens finaste vänner.
Kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar tills jag åker till London, till världens bästa storasyster!
Ska iallafall följa med Emma idag när hon tatuerar sig och hålla henne i handen, haha.. Gulle!!


London

Här kommer lite av de jag köpte i London förra gången jag var där!
Finaste skjortan från River Island


Linne från Primark




Sköna och snygga shorts från H&M

Dansa Pausa

Hade myskväll med vännerna igår, finaste ni! Ikväll är det fest för min fina Ebba. Kommer bli grymt!

Efterlängtade helg

Idag är det äntligen Fredag och en vecka kvar till jag åker till London!! Idag ska vi jobba praktiskt i skolan och sen sluta vid 2. Ikväll blir det nog bara mys och imorgon 17 års fest för Ebbson!


My love

Det jag känner för dig är obeskrivligt. Jag kan inte förklara det i ord. I slutet av den här månaden har det varit du&jag i 2 år och 9 månader. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans, och jag är glad att jag gått igenom det med just DIG. Även om vi tjafsar ofta så slutar det alltid med att vi skrattar, för du gör mig sååå glad. Att få vara nära dig slår ingen annan känsla. Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig. Jag kanske är dålig på att visa det, men du vet hur mycket jag tycker om dig.

When I see your face there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile the whole world stops and stares for a while.
Cause, boy, you're amazing just the way you are.



Helg imorgon

Idag har jag varit i skolan, vi har jobbat praktiskt hela dagen! Det känns konstigt att gå till skolan på Torsdagar&Fredagar eftersom att vi har haft praktik de dagarna i flera veckor nu.. Eftermiddagen har jag spenderat med Fanny och lite Jossi. Även träffat Emmsan. Nu: One tree hill!

Torsdag

Såhär har jag sett ut idag, finaste&skönaste tröjan. Hade glömt bort att jag hade den... Tröjan är från Blondinbellas märke Classified!

Onsdag

Nu ska jag försöka sova, eller ja okej efter bara ETT till avsnitt av One tree hill. Saknar min pojke här också... Henrik, I love you!

HAPPYHAPPYHAPPY

Ligger i sängen och kollar på världens finaste serie, Oth! Ska strax sova, eller iallafall försöka.. Det är svårt när man är så lycklig så att det är svårt att vara still!! Vill bara skrika och hoppa av glädje. Våren gör mig glad&resan om 11 dagar gör mig ÖVERLYCKLIG. JAG SAKNAR DIG REBECCA, och jag längtar sååå till att bara vara du&jag!
image description

Underbart

Glad. Vår. Vänner. Pojkvän. Kärlek. Syskon. Föräldrar. Sol. Resa. Hund. Promenad.
Allt gör mig så otroligt lycklig just nu! Jag mår så bra och är så glad. Livet


Måndag

Var hemma hos Ebba och åt tacos och marängsviss igårkväll, sedan kikade vi på Big brother! Mysig Söndagkväll. Nu är det Måndag morgon och fiiiint väder. Efter skolan blir det promenad och ikväll Skype med syster!!


12 dagar

Om 12 dagar åker jag till LONDON!!!!!!!! Jag, lilla blyga Frida ska flyga och sedan åka buss i 1 och en halvtimme SJÄLV. Men tanken på att jag får spendera några dagar med världens bästa storasyster och barnen i London gör den ensamma resan värd. LÄNGTAR SÅ ATT JAG SPRICKER!
image description


Idag är ingen vanlig dag

För det är Ebbas födelsedag!!! GRATTIS MIN FINA. Hoppas du har en jätte bra födelsedag vännen!


Mys

Spelar catch med tjejerna nu! Första gången det går att spela spel utan att bråka, (saknar dig Majsen, HAHA)! Finaste tjejerna!


So happy

Idag har jag varit på dop för lilla söta Vilma! Har precis ätit mat med mamsen&Tommy. Ska till Ebba ikväll och spela spel(bråka) med tjejerna, haha..
Kan inte sitta still just nu, är så överlycklig över att jag kanske snart får träffa Rebecca igen!!! ÅH vad jag saknar dig.


Lördag

Igårkväll blev det bara filmmys! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan iväg på dop. Ingen aning om vad som händer efter det, får väl se.

De bästa jag har

LOVE

 


Nytt

Fick en jääääätte fin&stor spegel med söt ram av Mamsen idag! Tack fina du.


Torsdag

Ligger i sängen och kollar på One tree hill, som vanligt! Fanny har varit här en stund nyss. Finaste vännen! Imorgon är det Fredag, jag och några av tjejerna ska åka till Jossis stuga och mysa. På Lördag ska jag på dop för lilla Vilma. Jag kanske även planerar en liten egen resa, ÖVERLYCKLIG! *Hoppashoppashoppas*


Love

Har ju glömt bort att visa vad jag köpte i London(det blev inte ens så mycket...)
Men här är det jag är mest nöjd över, finaste skorna från Topshop!

Valborg

Igår var det Valborg! Först grillade jag och Fanny med mamma&Tommy, mums! Sedan mötte vi upp de andra och vi började med att spela kubb tillsammans och lite sådär. Sen vidare till Norrsätra. Det blev tidig kväll för mig&Henrik. Idag hoppas jag på en picknick med tjejerna!

BB

Big Brother live var jätte roligt!! Påvägen dit stannade vi på Max, när vi kom fram fick vi köa i en timme.. Men vi satt och tog det lugnt i solen med, mysigt! Vi fick komma in först för att vi var 10 stycken som var sällskap, haha. Jag fick sitta bakom en pelare (haha).. Tenny åkte ju ut och han tog med sig klockan som satt inne i huset, han sprang fram till publiken och självklart fick Amanda den, haha!! Tack Lovisa för både en bra Fredag&Söndag, och grattis(igen) i efterskott gumsan.

RSS 2.0