Det finaste i livet

Jag kan inte beskriva hur mycket jag behöver dig, hur mycket du betyder för mig, hur stolt jag är över dig och hur mycket jag älskar dig. Världens finaste storasyster. Jag SAKNAR dig. Önskar att jag fick vara med dig i London nu. 

Torsdag

Vaknade tidigt imorse av ett sms från Nicole. Då var det bara att springa upp ur sängen och klä på mig, åkte in till Gävle med henne, Madde och Fanny. Har käkat lunch med dem och Nicole har fixat ögonbrynen. Om någon timme ska jag in till valbo med tjejerna (tredje gången den här veckan)... Men känner att jag måste ha något nytt och har inte hittat något de tidigare gångerna. 
Jag, Fanny och Nicole i slutet av förra sommaren

Onsdag

Nu ska jag iväg till valbo med familjen och Fanny. Idag är det iallafall bättre väder än vad de varit de senaste dagarna, skönt!! 

Min Tisdag

Mina senaste dagar har spenderats inomhus. I min säng eller i soffan. Men äntligen har det slutat regnat, får väl se vad de blir för väder imorgon. Hoppashoppas på sol! Känner mig hängig och jätte trött nästan hela tiden, men det går nog snart över när förkylningen försvinner. Önskar att den här veckan spenderades på Peace&Love festivalen med några av mina vänner, hoppas ni har det hur bra som helst. Idag har jag spenderat tid med Emma, Fanny och Henrik. Efter det blev det mys med Melinda, vi började titta på filmen New years eve men det slutade med att vi satt och kikade resor. Vi längtar så otroligt mycket till Rhodos nu, vill iväg helst nu på en gång.. 

Jag älskar sommaren

Bilderna från Stockholms resan kom liiite sent. Har inte orkat laddat över bilderna på datorn, har gått och blivit jätte förkyld och hostig.. Även fått en infektion i kroppen. 
 
Jag verkligen Ä-L-S-K-A-R att vara hos min pappas kusin i Stockholm, det är det mysigaste jag vet. Att jag får ha med mig min bästavän gör allting ännu bättre. 
 
 
 
Jag och tjejerna på Gröna Lund
Finaste lillhjärtat Doris
Min tremännings hus, sååå otroligt fint
Påväg ner till vattnet och klipporna med bästis för kvälls picknick
Här vill jag spendera fler dagar/kvällar den här sommaren, så fint och härligt. 
 

Underbara Sommarlov

Snart är Juli här. Hoppas på att det kommer bli en jätte bra månad! Om en vecka idag åker min familj utomlands så då ska jag bo ensam, eller ensam kommer jag inte behöva vara en enda sekund eftersom att mina vänner ska bo här. Hoppas på en till Stockholms resa med tjejerna. Sen kommer Augusti och den månaden längtar jag SÅ mycket till. RHODOS med tjejerna, DEN resan kommer bli grym!!!! 

Sommar

Har haft två jätte fina dagar i Stockholm. Min storasyster har nu åkt tillbaka till London.. Alltid lika tråkigt att behöva säga hejdå! Skriver mer senare och berättar om mina senaste dagar med bilder. 

Tisdag

Idag ska jag på sån där kurs på bilskolan som håller på i typ 3 timmar... Tråkigt, men om ett tag får jag ju börja övningsköra! Tidigt imorgon bitti åker jag, Fanny, Johanna, Ebba&Maja till stockholm. Vi ska på gröna lund. Jag och Fanny sover kvar hos bästa inger med pappsen. Ska även då säga Hejdå till syster som åker tillbaka till England på torsdag...


Helgen

Mina senaste dagar har bestått utav fest i torsdags, firat min kusin Andreas som tog studenten i Fredags och igår skulle vi ha filmmys men det slutade med att vi fixade fest och festade med Mange Makers som var i Sandviken!!!!


Love

MIN STORASYSTER ÄR ÄNTLIGEN HEMMA!!!! Åh vilken lycka.

Min tisdag

Umgicks med Mellpan hela dagen igår. Hade det mys på hennes altan och sen mötte vi upp mina tjejer och spelade kubb! Idag ska jag grilla hemma hos Melinda.


Måndag kväll

Ligger i världens skönaste dubbelsäng(efter mammas, hehe!) och kollar på one tree hill, väntar på att hjärtat och Andreas ska komma hem så att vi kan kika på film..


Söndag

Mina senaste dagar har bara bestått av mys! Altanmys i lördags och igår gled jag bara bil med Nicole och pratade en massa, saknat den tjejen. Kvällen spenderades med Fanny i Emmas lägenhet, vårat andra hem nu förtiden.. Haha! Jag och Henrik träffade även Melinda, stod ute och pratade i över en timme. Längtar till Torsdag, världens bästa kommer hem.


Love

Glad att jag har den finaste killen


Sommarlov

I Torsdags blev det fest, några av mina vänner fick sommarlov så vi startade sommarlovet med fest i Gävle. Jag och Emma sov kvar hos Fanny i Gävle! Igår kväll blev det kubbspelande och sen altanmys med kaffe&te med tjejerna! Idag promenad med Lovisa, vad vi ska göra ikväll är fortfarande oklart..


De finaste i livet

Grattis på din födelsedag världens finaste Fanny! Det finns ingen finare människa än dig. Du är värd det bästa i hela världen. Jag älskar dig och jag kommer alltid att vara din bästavän!


Love my friends


Söndag/Måndag


Big Brother finalen igår var jätte rolig! Förutom vädret.. Det började spöregna precis när sändningen började.. Jag har aldrig varit så trött som jag är idag, somnade halv 3 inatt med Emma&Fanny. Sov på bussen till skolan och hem från skolan, 2 timmar efter skolan och nyss typ tjugo minuter.. Ska nog ta en promenad med Ebba och Josse om en stund, för att bli lite piggare! Imorgon får jag SOMMARLOV. UNDERBART!!!!

Söndag

Sitter i bilen Påväg till Big Brother finalen nu!! Wiho. Jag och mina fina girls. Det här har varit en grym helg!


Girls

Tjejerna och jag tog en spontan tripp till Falun i Fredags. Där var det Rix Fm festival! Så de var artister och sedan var det karuseller och sånt.. En bra start på sommarlovet som snart är här!! Love.
Fina tjejerna!
Fina och duktiga Molly Sandén
Snygga Eric Saade
Mandi

RSS 2.0