Nyårsafton

Ligger i soffan hemma hos Emma och kollar på JVM! Sverige leder, skönt. Om ungefär en timme ska jag och tjejerna hem till Ebba. Laga mat, fixa oss&förfesta. Hoppas kvällen kommer bli svin rolig! Gott nytt år!


Lördag

Har varit i Valbo med mamsen&Tommy idag, på eftermiddagen åkte jag även in igen med tjejerna. Sen har vi haft myskväll hos Empa! Nu ska jag hem till min bäääästa säng och somna med hjärtat.


Sisters

Det värdefullaste jag har, det är du. Min allra finaste. Det du&jag har, är det finaste i livet!


Blä..

Är SUPER förkyld, har ont i halsen&en jäkla dryg hosta.. Varför ska jag bli sjuk när jag är ledig?? :(


Min fina jul

Jag har haft en sååå mysig julafton! God mat, finaste familjen(bror saknades), fina julklappar&nu mys med hjärtis. Här är två av mina julklappar, super fina sov shorts&mysig morgonrock!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2575454/images/2012/pic_50d8cc379606ee5abeee8826.jpg" class="image">


Mys söndag

Dags att sova! Måste vara pigg imorgon, det är ju JUUUULAFTON. Hosta&halsont, bra... Men är super glad, har myst&skrattat en massa ikväll med familjen&min fina pojkvän. Älskar när jag, syster&bror är hemma samtidigt!! Men nu ska jag och fina sys kolla på film&sen sova tillsammans, myyys.


Glad Lördag

Jag har en bra dag. Det är helg, jullov, sys är hemma och jag ska till valbo med family&bästis för att bli klar med julklapparna strax! Allt är mysigt just nu.


Onetreehill

Åh favorit serien! Lovelovelove


Godnatt

Nya sängkläder, vindruvor och O.C! Myskväll. Imorgon bitti går bilen tidigt med pappa mot Arlanda för att hämta hem storasyster!!!


Torsdag morgon

Kände mig bättre redan igår, men är fortfarande klen då jag knappt ätit något! Men jag ska strax få i mig lite frukost, och samtidigt se något avsnitt av O.C. Imorgon är jag ledig från skolan(är ju bara julavslutning) för jag ska följa med pappa till Arlanda. GISSA VEM VI SKA HÄMTA???? Min fina storasyster, LYCKA. Åh vad vi ska mysa!!


Sjuk tisdag

Ligger i soffan och kollar på tv! Kollar på Snooki&jwoww på MTV. Det här är vad jag lever på idag.. Smörgåsrån, te&vatten!


Mums, ge mig nu

Är såååååå sugen på det här, +is till juicen&flädern! Mamma skulle handla efter jobbet, hoppas hoppas jag får behålla allt idag så jag kan dricka något ikväll. Försöker med te just nu! Har knappt sovit något inatt... Men har ju hela dagen på mig att sova!


Julklapp nr 1

Juste, min tlfn slutade funka idag. Så nu har jag fått 5an en vecka förtidigt! Hehe..


Måndag natt

Jag kan inte sova... Har sovit sen typ klockan 10 tills nu, varför ska man vakna nu mitt i natten? Har iallafall blivit sjuk. Spytt hela eftermiddagen.. Usch!! Bra och bli sjuk när storebror kommer hit imorgon och syster på fredag! Ååh... Vill vara frisk, är så jäkla sugen på apelsinjuice med is, herrljunga fläder med is, päron, apelsiner och solero shots. Mamma ska köpa imorgon så jag kan dricka/äta så fort jag blir frisk!!! Mums.


Roligaste på hela resan

Här kommer resten av London bilderna. Vill bara flytta dit nu på en gång!!!
Det här var det roligaste vi har gjort på hela London-resan. Ni MÅSTE gå på Madame Tussauds om ni åker till London. Skräck"tåget" var så jäkla läskigt, haha mamma, Rebecca, Lina och jag skrek som aldrig förr. HAHA! Och dem flesta dockorna är så bra gjorda! 
Sista kvällen spenderade vi på Strada. Sååååå himla god mat och vi ska inte ens prata om efterätten, den är verkligen TO DIE FOR!!!! Mums. 

Vinterland

Hade myskväll med hjärtis igår! Imorse gjorde han frukost på sängen åt oss, min gose. Om ungefär en timme ska vi på julmarknad i Högbo med Henriks mamma&mormor, mysig söndag!


Loooove

Hade verkligen MYSHELG förra helgen. Jag&Melinda var hundvakt åt sötnosarna. Jag, Fanny och Mellpan gjorde ingenting förutom att mysa, busa med hundarna, åt och skrattade!

Lördag kväll

Ska ha myskväll med Henrik nu! Är så jäkla trött så jag skulle kunna somna nu på en gång.. Men en vecka kvar nu bara sen jullov, guuud va skönt! 
Och förresten, ni som försöker ringa mig. Det kommer inte att gå förns på julafton då jag får min nya telefon... Mitt abonnemang har redan flyttats över till nya tlfn så det har blivit nå krångel...
Underbara sköna Sommar!

Onsdag

Har varit på praktik idag. Nu är jag hemma, är trött&på dåligt humör.... Men snart kommer Fanny och hon får mig alltid på bättre humör. Min fina bästis! 

Tisdag

Haft myskväll med Fanny, Anna&Nicole. Nu ligger jag i sängen hos pappa, Fanny ska sova här med mig. Mys! Har varit och köpt lite julklappar med pappsen idag också, hihi! Längtar sååå mycket till julen nu.. Och efter min fina syster. Men nu måååste jag sova..


December

Nu är det deeeeeeeecember!!! Idag ska jag köpa julklappar med mamsen, har köpt en klänning till julafton och en till nyår, om lite mer än en vecka kommer Rebb hem och idag är det 2 veckor kvar till julafton. Wiho. Vintern kan vara liiiite mysig ibland iallafall, även om jag ÄLSKAR sommaren!

London del 1

Heeello! Blogg appen har slutat fungera, det är därför jag inte bloggat. Har precis lagt in Londonbilderna på datorn, så nu kommer dem upp här också!!! Fun. Börjar med några och fyller på med resten någon annan gång.

Här är på Hummingbird Bakery! Suuuper god cupcake&en glad Frida, hehe. 
Det stora köpcentrumet Westfield i Shepherds bush! Loveeee it! Maten på The real greek(som också ligger där) är suuuper god.
Harrods är verkligen hur mysigt som helst! Dit måååste man åka om man är i London.
Shoppingshopping&ännu mer shopping. Älskar oxford street! 
Starbucks är också ett måste.
ÄÄÄÄLSKAR att shoppa, speciellt i London!!

Love summer

Saknar våren&sommaren! Trivs inte riktigt i 20 minusgrader.... Ännu mindre nu när jag blivit sjuk, ligger nerbäddad med feber. Blir hemma&vilar imorgon!


Finaste hjärtis

Jag har världens finaste lille! Kärleken till Sigge är obeskrivlig. Min finaste&underbaraste lillkille. Han har nyss kommit hem från spa, nyklippt&fin. Älsklingen<3


Helgeeeeen

Igår hade jag praktik, sen mötte jag upp Fanny och vi åkte hem till My och gjorde oss iordning. Firade My eftersom hon fyllt 18 och sen åkte jag&Fanny till Sandviken, jag åkte hem tidigt och sov... Haha! Nu ska jag baka lussebullar med mamsen, ååååh mysigt!!!! Snart är det JUL. Ikväll ska jag äta pizza med tjejerna&sen mysa, hihi.


RSS 2.0