Det finns ingen som dig

Idag har min finaste syster bokat en resa hem till Sverige, hon kommer hem 1 HEL vecka den här gången. Fast jag får inte veta när, aaaaah. Vill veta NU. Men det kan bli ganska roligt om hon bara dyker upp en dag, vetinte om jag kommer klara av det ögonblicket. Kommer gråta av lycka! Den veckan ska jag ta vara på!! Vi ska även till Stockholm då, hälsa på världens bästa släktingar. LÄNGTAR! Rebecca är den människan som betyder mest av allt för mig och hon är den jag är som mest stolt över. Jag älskar dig!

Soliga Söndag

Har precis gjort mig klar&hunnit träffa hjärtat, ska strax åka iväg till Elin. Sen åker vi iväg mot Stockholm!! Finväder idag, underbart. NU är det vår


Helgen

image description
image description
image description
Kommer aldrig glömma fredagskvällen, jag har de finaste tjejerna i världen. Kan verkligen inte förklara hur mycket ni allihopa betyder. Vi har så otroligt roligt tillsammans och vi alla förstår varandra!
Igår tog vi de lugnt tillsammans, mysigt. Min natt spenderas här hemma med Emma&Fanny. Nu ska jag BARA kolla på 1 till avsnitt av One tree hill (jag.är.helt.fast!!!!), sen duscha. Vid 4 åker vi mot Stockholm, Big Brother live ikväll med tjejerna. Haha!

Friday night

Jag hade en jätte rolig fredagskväll!!! Jag&världens bästa tjejer, älskar er allihopa.


FREDAG

Mitt liv dom senaste dagarna har bestått utav One tree hill&skolan! Bästa Kicki slingade håret på mig igår också, vi ska göra det en gång till innan sommaren. Ska strax iväg på praktik, sen är det långhelg! Ikväll tiokamp&fest för bästa Visa!!


30 Augusti 2009

Jag älskar dig så mycket att det gör ont i hela mig.

Tisdag kväll

Har varit i skolan idag. Efter det åkte jag ner på stan med Emma, Mathilda&Elin! Vi träffade på Madde och Nicole och sedan åkte vi iväg och handlade tacos. Så har haft tacomys med dem ikväll. Kom hem vid 8 ungefär. Har inte sovit hemma på flera nätter så kände att jag ville hem till min sköna säng!! Sitter och dricker en smoothie nu, det är det bästa som finns. Mums så gott, laktosfri youghurt, hallon&blåbär. Ska strax krypa ner och kika på världens bästa serie One tree hill.

Mysig dag på lovet

Här är lite bilder från en solig och mysig dag på påsklovet! Fina fina vänner

Tisdag

Hade nationella igår, muntligt i svenska! Prata om min syster och min relation, nu saknar jag dig bara ännu mer... Idag är det dags för läsförståelse i nationella! Ikväll ska jag ha tacokväll med Mathilda, Elin&Emma! Mysigt.


Lugna Söndag

Idag har jag varit på teater med Emma, Ebba, Maja&Lovisa. Ikväll ska jag och hjärtat bara ta det lugnt, mysigt! Blir väl Big Brother kikande som vanligt en Söndag.
Nu vill jag ha sommarlov!!!!

Helgen

Fredagen spenderades hemma hos Lovisa med några tjejer och One tree hill!! Bästa serien. Igår så var jag, Fanny och Amanda i Gävle och kollade när dom hyllade BIF på stortorget. SM GULD!!! Jag kan fortfarande inte fatta det.. På kvällen var vi hemma hos Ebba och hade spelkväll, vi hinner ju aldrig spela så många spel för alla börjar bråka för att vi har olika regler.. Haha! Det kom även en massa tårar när jag läste min fina storasyster blogginlägg, usch vad jag saknar dig!! Sov iallafall hos Emma med henne och Elin. Mys!

FREDAG

Ska snart åka iväg till praktiken! Idag är det jätte dåligt väder... Men det är iallafall Fredag, hääärliga Fredag. Jag har inga planer alls i helgen.. Får helt enkelt se vad som händer!


VILKEN KÄNSLA

AAAAAAAAAAAAAAH jag kommer inte kunna sova inatt!!!!!!!!!!!! BRYNÄS IF ÄR SVENSKA MÄSTARE 2012, finaste och bästa BIF.


Torsdag

Har varit på praktiken idag, de bjöds på kladdkaka och jag fick massor av trisslotter av fina Erika i försenad födelsedagspresent. Jag trvis så bra där!! Nu ligger jag i soffan hemma hos Andreas och kollar på hockey med honom, Henrik och Göllis. Torsdagsmys! Hoppas på ett SM guld idag igen då, önskar jag var där i läkerolen..


Svar:

Anonym om Nytt:
och hur mkt köpte du den vita för? :)
IP: 90.224.207.68
19 April, 00:24
Den vita spetsiga toppen är från Lindex och kostade 299 kr!



Nytt

Köpte två jätte fina toppar och ett par svarta jeans idag! Den vita spets toppen är så himla fin!!! Den andra är mer röd i verkligheten, på bilden ser den typ rosa ut...


Onsdag

Igårkväll blev det hockeymys hemma hos mig med lite vänner, BIF förlorade... Hoppades på att få tag på biljetter idag till morgondagens match, men de hann ta slut! Aaaarg. Måste göra klart min redovisning som jag ska ha i nationella muntliga på Måndag, jag ska prata om min och min storasysters relation♥ Imorgon är det praktik igen, jätte längesen jag var där!!




Måndag

Hade en mysig födelsedag igår. Moster, Magnus, Andreas och Fanny kom hit till mamsen och fikade. Fick blommor och presentkort! Jag Fanny och Henrik åkte sedan hem till pappsen och fikade och öppnade presenter. Världens finaste familj har jag. På kvällen blev det hockeytittande hemma hos Henrik. Brynäs tog inget SM guld igår... Men dom gör det imorgon eller på Torsdag. Finaste BIF!
Jag har precis kommit hem från Emma, har kollat på film med fina tjejer. Sitter och äter lasagne nu, mammas lasagne är bääst (och fannys mammas, haha). Snart kommer Älskling hit och sover här.

Lördagen

Festade tillsammans med världens bästavänner igår! På tolvslaget sjöng dom för mig och resten av natten bestod av massa grattis. Jag hade iallafall en rolig kväll!!


Söndag 15 April

Idag fyller jag 17! Så idag blir det en massa fika och presentöppning. Ikväll ska jag hem till limpan och kolla på hockey med vänner, hoppas på ett SM guld!


Lördag kväll

Fyller år om 1 timme och en kvart!! Firar därför min sista kväll som 16 åring med finaste vännerna, love lifeeee


BIF

Nu har matchen börjat och jag har tagit plats i soffan!


Systrar


Imorgon fyller jag 17 år, och jag önskar verkligen att du var här hemma i Sandviken då. Jag saknar dig Rebecca!

Lördag

Hade det mysigt hemma hos Lovisa igår, vi kikade på Friday the 13th och the box. Jag somnade dock till the box.. Haha, mådde så otroligt dåligt och var svintrött! Cyklade hem på natten och fick ÄNTLIGEN somna i min egna säng, hade inte gjort det på över en vecka!! Har precis kollat på A cinderella story, en av mina favorit filmer. Hockeyn börjar om en halvtimme, så ska snart bänka mig framför tvn.

Fredag den 13

Har varit i Valbo med Jossi idag! Nu sitter jag hemma och väntar på Fanny som ska komma hit. Jag har sån huvudvärk, halsont och känner mig hängig... Vill inte bli mer sjuk!!! Ikväll ska vi allihopa kolla på fredag den 13 och mysa!


Mys

Två bilder ifrån picknicken idag, mina fina fina tjejer


Myskväll

Världens bästa film, äääälskar!!!


Torsdag kväll

Hade picknick med tjejerna idag, jätte mysigt i solen! Har precis kollat klart på hockeyn nu, finaste Brynäs vann såklart!!! Guldet kommer hem i år, helt säkert. Nu vinner dom på Lördag och sedan på Söndag och då är de SM guld, kommer vara den bästa födelsedagspresenten jag kan få då iallafall!!!

 


Torsdag

Känner mig hängig idag... Vill verkligen inte bli mer sjuk nu, har ont i halsen, hosta och känner mig lite febrig. Hade iallafall en mysig kväll igår! Vi skulle kolla på filmer som började på A,B,C,D,E! Filmen på C var jätte dålig så vi stängde av den och E hann vi inte se! Det får bli en annan dag.


Sköna lov

Sitter hemma i soffan och kollar på Ellen, älskar det programmet! Väntar även på Fanny, men hon kommer om ett tag. Ikväll ska vi nog ha något slags film/serie marathon, vi har bara inte valt vad vi ska se.. Haha!


Onsdag

Har precis vaknat brevid hjärtat! Hade en bra kväll igår med fina vänner och Brynäs vann, fint det. Idag ska jag bara ta det lugnt, mår sådär och har sån hosta... Fanny har nog smittat mig, tråkigt! Ikväll blir det myskväll! Nu ska jag fortsätta kolla på The hills.


Det bästa jag har

Du är som min andra halva. Jag kommer alltid att ha dig vid min sida och det är jag så otroligt lycklig över!


Det vackraste i livet

Känner mig nere och ledsen... Det är jätte dåligt väder och jag saknar min storasyster redan! Det har inte ens gått ett dygn sen vi sa Hejdå... Det här är så otroligt jobbigt! Kan inte ens läsa det fina födelsedagskortet jag fick av henne och jag vill inte kolla på bilder på oss från den här helgen, jag får tårar i ögonen.. Jag vet att det blir bättre om någon dag, men det är så jobbigt just dagarna efter att vi sagt Hejdå igen... Längtar så mycket tills vi ses. Du är det finaste jag har i livet! Glöm aldrig bort hur mycket jag älskar dig. Nu ska jag iallafall kolla på hockey med lite favoriter och försöka bli på bättre humör!


Tisdag

Har precis kommit hem till Sandviken igen.. Är hos Henrik nu! Gick upp tjugo över 5 imorse.. Planet från London gick 10 över 9, sov hela resan. Har haft det jätte bra iallafall! Har världens finaste syster, saknar dig redan Rebecca.. Glädjetårarna som kom när vi kramade om varandra i Torsdags kväll, Åååh! Älskar London, min familj och världens bästavän! Tack för en grym långhelg!


Wiho

Väntar på att få gå på flyget nu!!!!! Den här resan kommer bli så grym, har ju världens bästavän med mig.


Love

Jag vill ha sommar NU. Värme, bada och mysiga sommarkvällar.

SNABBA CASH

Längtar så otroligt mycket tills biopremiären av Snabba Cash 2. 17 Augusti börjar den visas på bio! Första filmen är sååå bra, jag tror 2an kommer bli minst lika bra!!

Like


Onsdag


Ska träffa bästis&pojkvännen nu! Vi ska väl sitta utomhus i solen, prata och ta det lugnt bara. Solen går väl säkert ner snart.. Måste hem och påbörja packningen sen! Ska inte ha med mig nå mycket alls, men endå.. Sover hos hjärtis ikväll! Mysigt.

Happy

Livet är så bra! Det är fint väder ute, jag har fått påsklov och imorgon åker vi till London. Jag mår bra nu.


Tisdag

Sitter på svenskan, vi har precis fått reda på vad ämnet är inför nationella muntliga. Slutar egentligen snart, men ska stanna kvar på omprovstiden och göra ett prov jag missat. Mamma&moster kommer till gävle efter det för då ska vi växla pengar!!


Måndag kväll

Kollar på film med hjärtis nu, sover hos honom ikväll. Två skoldagar kvar innan lovet nu, London på Torsdag!!! Imorgon ska vi växla pengar, onsdag börjar jag packa och sen är dagen kommen. En mysig och fin stad, träffa storasyster, vara med fina familjen, hänga med världens bästavän i LONDON och shoppa galet!


Måndag

Hej tråkiga och jobbiga Måndag.... Har matte just nu! Efter skolan ska jag hem och börja plocka fram vad som måste tvättas inför London, ska inte ha med mig mycket kläder alls den här gången. Blir ju såååå mycket shopping!!!! Hoppas på att få träffa bästis idag också.


Söndag

Hade ju som sagt födelsedagsfest tillsammans med Göllan igår! Kvällen började med att vi tjejer åt tillsammans i lokalen, vid 9 började det komma mer och mer folk. Elin och jag sprang mest runt och yrade, haha.. Det verkade iallafall som att de flesta hade en rolig kväll! Jag och Elin fick även fina presenter, tack tjejer. Idag blev det städning i den äckligaste lokalen jag varit i, man såg VERKLIGEN att det hade varit fest där... Haha! Sen har jag umgåtts med Elin&Josefin hela dagen. Nu mysa med hjärtat och lite big brother!


RSS 2.0