Måndag

Skönt med höstlov!! Har haft en bra helg. Fredags 50 cent, lördags umgicks med hjärtat&bästis, älskar att vi 3 går så bra ihop. Söndags skräckfilmsmys med bästa tjejerna. Ikväll så ska jag på halloween fest med mina fina, likaså på Onsdag. Torsdag är det Brynäs-Djurgården i Läkerolen! GRYMT. Hoppas på en fin vinst för bästa BIF!!!


Min stjärna

Det finns ingen bättre vän än dig, det finns ingen som är så bra som du. En sak är säker och det är att vi alltid kommer hålla ihop. Alla borde få ha en vän som dig, därför är jag så glad att jag får ha just dig.♥

Nöjd

Igår var vi på Hedvig's Trädgård med skolan och jobbade, det var jätte roligt. Som vanligt med allt som vi gör!
Igår gjorde vi gravsmyckning till alla helgona
Det här gjorde jag igår!

28 Oktober

50 Cent igår i Göransson Arena här i lilla Sandviken

Igår såg jag ut såhär

Såhär såg jag ut igår på 50 cent
Blus från London, halsband från Kappahl, ring med blåa stenar från bikbok, ving ringen från Guldfynd by Kenza

Förra helgen

London i mitt hjärta!
Världens bästa systrar!








Min Fredagkväll

50 cent igår var grymt, tycker iallafall jag!! Fick med mig bästis Fanny i typ sista sekunden också, bääst. Hade skit kul med henne, som vanligt då.
Får se vad som händer ikväll, lutar mot mys hemma hos Fannpan.
Jag och Fanny igår, under 50 cent!!!

Torsdag

Har inte orkat blogga sen jag kom hem från London..
LONDON VAR IALLAFALL GRYMT!! Längtar redan till April, då är vi tillbaka. Mysig stad, underbar shopping och det bästa av allt, skönt att träffa syster igen. Som jag saknade henne, nu är jag tillbaka där igen. SAKNADEN! 9 veckor tills vi ses igen.. Usch va jobbigt!

TORSDAG

Igårkväll träffade jag Nicole,Agri&Emma. Efter det åkte jag hem till mig, kröp ner med bebis och hade det mysigt. Nu har han gått till bussen, så vi ses igen på Söndag(på hans födelsedag!!). Jag ska snart hoppa in i duschen, ska bara kika lite mer på Vakna med the voice.. Sen göra sig iordning, vi åker från Sandviken klockan 11.

London tomorrow

Kan inte fatta att imorgon kväll, den här tiden sitter jag antagligen på någon mysig restaurang i LONDON med min fina mamma och världens finaste systrar. Tänk att imorgon den här tiden har jag fått spenderat någon timme med Rebecca, för första gången på 6 och en halv vecka. Ska verkligen ta vara på den här helgen, ta vara på att få vara med min syster. Åh som jag saknar dig!!!
Det här kommer bli den bästa helgen på LÄNGE.

LOOONDON

2 dagar kvar nu!!!!!! Jag kan inte fatta att om 2 dagar så är jag påväg till London, påväg till att få träffa min syster efter 6 veckor utan varandra. Åh som jag saknar henne, kommer bli 4 grymma dagar i London.

Tisdag

Har haft en grymt bra helg!
I Fredags festade vi i Norrsätra. Lördagen var jag och bästis på hockey, vackraste Brynäs förlorade... Efter det åkte vi till Sandviken igen, festade i Norrsätra andra dagen i rad med lite favoriter! På Söndagen var jag på bandy, world cup med Fanny,Emma&Nicole. SAIK förlorade... Jätte tråkigt!
Fredagens bilder:
Lördagens bilder:

Sol fest och oroliga föräldrar

Sitter hemma hos Andreas med han och Henrik! Vi kollar på sol fest och oroliga föräldrar, myyys. Jag och bebis ska snart hem och kolla på Svensson Svensson! Imorgon är det Fredag, bäääst.


Favoriter

<3


Torsdag

Idag är det Torsdag, och bara en vecka kvar till London! Gud så jag längtar, träffa världens finaste syster och shoppa. Även få se lite nya saker, mysigt. Är Påväg till skolan nu iallafall, sitter och väntar på bussen. Börjar klockan 10 idag, lite sovmorgon! Skönt.


Lördag

Min Fredagskväll var bra. Festade med lite favoriter i Norrsätra. Är grymt trött idag bara.. Usch! Ikväll ska jag iallafall umgås med Lovisa&Fanny, mysigt. Vi får se vad vi hittar på!
image description
image description
Andreas och Henrik

Snart helg

Igår så kollade jag,bästis&älskling på Greys, det var ett bra avsnitt! Sitter i skolan nu, slutar vid 2 ungefär, tror jag. Imorgon är det Fredag, äääntligen!
+++++++Idag är det precis 2 veckor till London! Åh som jag längtar, saknar dig sys...


Onsdag

Sitter i skolan med hjärtat. Har precis varit på lunch, börjar om typ 20 minuter... Vetinte riktigt vad vi ska göra!
Hade iallafall en jätte mysig kväll igår med mina flickor Emma, Fanny&Nicole! Första avsnittet av dh var jätte bra. Handbolls träningen gick också bra, det var kul att spela igen!!! Har saknat det otroligt mycket.


Tisdag

Sitter hemma, har fått i mig lite mat för en stund sen!
Blev plötsligt skit irriterad.... Ååååh!! Går väl över snart, ska iväg och träna handboll ju. Hur härligt?? Saknat den sporten precis varenda dag. Åh! Sen ska jag och mina tjejer ha lite Desperate Housewifes mys här hemma hos mig.

Trött Måndag..

Ska hem nu, blir nog en powernap.. Sååå trött!


Måndag morgon

Var på bio igår med mina flickor, Nicole&Fanny! Vi såg Friends with benefits. Den var jätte bra och rolig!! Åkte sen hem och kröp ner med bebis. Idag börjar jag nio, har lunch från tjugo i 11 till klockan 3.... Kul!


Life sucks

Plötsligt blev allt bara skit. Sjunker till botten, och vem ska nu hjälpa mig upp?


Lördag!!

Sitter på bussen Påväg hem från Gävle, har varit på hockey med mina fina tjejer!
Vackraste Brynäs tog hem en fin och skön vinst mot AIK!! Hääärligt


RSS 2.0