BIF

Skönt!!! Nu är finaste och bästa Brynäs serieledare. ♥♥♥♥♥♥

Måndag...

Mysmorgon! Nu ska jag väcka hjärtis, sen göra mig klar. Ska möta Emma på resecentrum om 1 timme!


Söndag morgon

Hade en jätte kul kväll igår, världens bästa tjejer! Jag, Fanny&Emma kom hem efter 4 imorse någon gång och slängde oss i min sköna dubbelsäng. Nu blir det frukost och sen satc hela dagen!!


Tisdag

Idag ska jag klippa mig, har inte hänt på väääldigt länge.. Men det ska bara toppas litegrann! Ikväll är det träning, jätte skönt. Hoppas även på att snart kunna flytta in i mitt nya mysiga rum, längtar!!!


Ååh

Är irriterad&trött, har en dålig dag!! Längtar hem till min säng..


Love

Love you världens bästavän


Lördag

Sitter hemma hos Henrik nu och gör ingenting.. Blir nog bara mys ikväll!


Underbaraste

London, jag älskar dig!!


Mys

Natten Tisdag-Onsdag var jag på premiären av Breaking Dawn! Åh den var så bra, längtar redan till nästa del. Sen vaknade jag på morgonsidan och spydde 2 gånger, usch.. Är hemma idag också, känner mig hängig&febrig..
Åååh!

Onsdag

Ligger i min säng hemma hos pappsen nu! Han kom hem och gjorde lunch till mig, men nu har han åkt igen. Väntar på att mamma ska sluta så hon kan hämta mig.. Känner mig iallafall lite piggare nu!!


Natti

Hade en jätte dålig dag, slutade ännu sämre. En stukad handled och vaknar tjugo över 3 över att jag mår jätte illa och spyr! Mysig dag

Breaking Dawn var iallafall bra!


Tisdag

Idag är ingen bra dag.. Allt är jobbigt och tråkigt, jag är på jätte dåligt humör! Men shopping efter skolan med världens finaste mami, träning ikväll&nattbio med världens bästa tjejer inatt gör nog min dag bättre!!


Halloween

Lite mer bilder


Lördag idag

Ligger brevid älskling i sängen nu, kan inte sova nå mer nu.. Vaknade typ för en kvart sen! Ska in till skolan med halv 11 bussen, är ju öppet hus idag. Fanny ska med mig!
Någon undrade vart jag går: jag går på Gävle praktiska


Onsdag

Nu har jag helg!!! Så härligt. Soooova ut imorgon. Är ledig Torsdag&Fredag för att jag ska vara i skolan på Lördag mellan 11-15, är öppet hus så jag ska bara stå&jobba. Vilket är roligt, så det blir nog inte så jobbigt. Haha


Måndag morgon

Har haft ett grymt höstlov! Har umgåtts med alla mina fina vänner+pojkvän. Ni är bäst&jag älskar er allihopa. Helst av allt hade jag velat spenderat mitt höstlov i underbara London med mina fina storasyster. Men jag får längta till jul&sen April!!


Väntar...

Har väntat på Fanny i 2 och en halvtimme nu.. Men hon ringde för ett tag sen och sa att hon skulle komma strax!


Söndag

Hade en bra lördagskväll!
Nu sitter jag hemma hos pappsen, ensam... Älskling har åkt hem! Hoppas att Fanny kommer hit snart, så att vi kan hitta på något.
Ikväll blir det promenad med Nicole också, skönt!


Puss på dig Mellpan

Min fina Melinda&jag i Onsdags! Tack för en rolig kväll hjärtat, och hoppas att din näsa blir bra snart..♥♥♥

Lördag

Sov hos pappsen inatt med älskling.
Hade iallafall en mysig kväll med vänner igår. Nu sitter jag hemma hos mamsen och har precis gjort mig klar, vi ska ha middag här hemma så snart kommer det folk. Roligt att Limpan kommer hit, ska retas med henne som vanligt!! Hihi. Vad jag sen ska göra ikväll märks väl, vissa av mina vänner vill festa och vissa vill ha myskväll. Får se vilket det blir!
Världens bästabästa vän.

Fredag

Har filmmys med fina vänner ikväll!!


Torsdag

Halloween festen igår var kul, jag hade iallafall jätte roligt!! Förutom lite bråk... +att min fina vän Melinda bröt näsbenet.. Hoppas det snart blir bra hjärtat. Idag var det hockey, BIF mot DIF! Finaste Brynäs vann iallafall på straffar, hur sköööönt?? Sen filmmys med fina vänner! Nu ska jag och bästis sova, skönt.


Mitt nya rum

Mitt ny tapetserade rum hos pappsen, så mysigt!!!


Onsdag 2 November

Tränade igår kväll, skönt!! Sen kom hjärtat hit och myste hela kvällen och sov även kvar, idag har vi bara kikat på film hela dagen.. Mysigt!
Saknar London!

Höstlov

Två bilder från i Måndags.
Ikväll är det halloween fest igen, i Årsunda. Tror det kommer bli en riktigt bra kväll ikväll!!

RSS 2.0