Fredag 29 Juli

Har jobbat sen klockan 7 imorse.. Så jag är inte jätte pigg nu. Men vid klockan 3 så ska jag, älskling&hans pappa ut och åka båt! Mysigt. Har inte gjort det något i sommar, så måste väl passa på nu när det är fint väder! Men nu ska jag in i duschen..

Sötnosar

Min moster och hennes kille har köpt två hundvalpar, världens sötaste bebisar!!
Hon längst bak heter Trocadero och han längst fram heter Pepsi. Gobitar!
Söta Trocis

Söndag kväll

Såhär såg jag ut i Söndags när vi firade fina Josefin!
Världens bästavän och jag!
Långklänningen kommer från H&M.

Åh vad jag saknar Tunisia!


Onsdag

Har inte bloggat på typ 4 dagar.. Dom dagarna har jag hunnit med rätt så mycket. Blivit mörkhårig igen, firat fina Josefin som fyllt 16, Haft en heldag med mina tjejer Fanny och Nicole, Varit ensam hemma med hjärtat. Det är lite vad jag gjort.. Har även hänt en massa andra saker, ingenting som jag orkar ta upp här.. Hade egentligen lagt det bakom mig för fleraflera månader sen, men sen tog någon upp det igen.. Jobbigt! Och rykten är det värsta som finns. Var bara ärlig!

Bilder ifrån när vi firade finaste Jossi!















Jag måste då ha världens finaste storasyster! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Min fredag

Har precis duschat, skönt! Ska snart träffa hjärtat.. Saknade honom inatt! Men ikväll får jag somna i min favorit famn. Mysigt!! Lite senare ska jag fixa lite saker med Nicole, skulle även vilja hinna ner på Lindex för att köpa en jättefin ring som jag hittat. Hinner jag så får ni självklart se den sen! Mamma syster och jag ska nog också slänga iväg en h&m beställning i nya höstkatalogen idag också.. Bäst!
Har inga bilder att lägga upp, sitter vid storasysters dator...

Äntligen Fredag

Hade myskväll igår med mina tjejer! Vi kollade på filmen "blue crush 2", jag har sett 1an också. Men kommer inte riktigt ihåg den. 2an var iallafall jättebra!
När jag kom hem så kollade jag på High school musical 3.

Godmorgon

Åh vad jag är trött idag... Igår hade jag myskväll med bästavän! Hon sov även kvar hos mig, hon sover fortfarande. Nu ska jag fixa lite lunch!

Onsdag

Har kollat på en massa One tree hill avsnitt idag, hur mys som helst! Nu ska jag göra mig iordning, ska handla med mamsen en snabbis. Sen iväg för att träffa fina Nicole.

Huvudstaden över en helg

Här är de få bilder som jag knäppte i Stockholm.
Älskling och jag myste vid klipporna och vattnet 2 kvällar i rad. Det är så mysigt där!
Hittade en groda påvägen hem från vattnet (eller egentligen flera stycken grodor!)
Min pappas kusin har ett sånt mysigt hus, här är altanen. Älskar att vara där!
På samma gård står det här fina huset. Där bor min tremänning med hennes man och deras 3 söta barn! Det är helt nybyggt och så fint och stort, gud så fint det är.

Ta mig tillbaka

Vill åka utomlands nu. Vill ta med mig mina favorit tjejer och sticka iväg! Gud så skönt det skulle vara, vill ha riktigt värme nu. 


Sitter på poolkanten och bara tar det lugnt!



Min Stockholms resa

Hann ju aldrig blogga innan jag stack iväg till Stockholm. Har iallafall haft det helt underbart! Har varit hos mina släktingar med pappa, syster och älskling. Finafina släktingar♥. Där har vi shoppat, varit på gröna lund, umgåtts allihopa, lekt med världens sötaste barn, haft picknick vid vattnet och myst vid klipporna med hjärtat! Jag mår bra där, vill tillbaka redan nu!!
Huvudet är iallafall bra, skönt.. Jobbigt med hjärnskakning ju!
Idag tjänar jag pengar, härligt. Imorgon och på Fredag med. +ons,tors och fre nästa vecka.
Bild från Tunisia.

Always and forever.

Jag älskar dig Henrik, mer än ord kan beskriva.
Det finns ingen annan person i hela världen som gör mig så lycklig som du gör mig. Att vara med dig är det bästa jag vet. Jag vill aldrig någonsin vara utan dig, och det tänker jag aldrig vara.
Det finns flera miljoner människor i världen, ibland behöver man bara en, Föralltid! Du&jag Henrik♥

00.50

Börjar äntligen känna mig bättre!! Har inte bara legat hemma ikväll, utan har kunnat varit hos en vän och kollat på film. Kändes skönt att få komma ut lite.
Baby gick hem för en stund sen, saknar honom. Men ses igen imorgon, och då får jag sova tillsammans med honom. Längtar så mycket tills på Fredag, få komma iväg till Stockholm till min fina släkt och ha med mig världens finaste pojkvän! Underbart.
Nu ska jag kika på lite one tree hill(som vanligt..) och samtidigt skriva lite söta sms med hjärtat mitt!

Lite bilder från mitt sommarlov

Jag har ett jätte mysigt sommarlov! (förutom just nudå, hjärnskakning...) Ikväll hade jag velat varit med mina vänner, men istället får jag ligga hemma helt ensam.. Det här är skit tråkigt!
Har köpt en pippi tröja, sååå mysig!




Tunisien


Lugn kväll, ikväll

Kul med hjärnskakning... Älskling skjutsade mig på cykeln igår så råkade jag slå i benet i en bom så jag tappade balansen och ramlade av pakethållarn baklänges, slog bakhuvudet i asfalten. Är yr och snurrig idag! Usch...
Längtar tills på Fredag ♥

8 Juli

weheartit.
Har haft ett par väldigt bra dagar sen sist jag bloggade, förutom en kväll.. Började bra men slutade väldigt dåligt.. Men det är löst nu och som tur var hade jag mina vänner där för mig!
Undra vad som händer ikväll? Min bästavän Fanny har blivit sjuk... Väldigt tråkigt!
Idag är det en vecka kvar tills vi ska till Stockholm, och min älskling ska också följa med. Underbart!
Idag fick jag även reda på att jag ska jobba 6 dagar nu i Juli, tråkigt.. Men det är ju pengar, så det är klart att jag gör det!

Juli

Åh! Mitt liv är bra igen. Min bästavän är äntligen hemma, den där veckan hon var borta kändes som flera hundra veckor. Sommarlovet rullar på, jag har fått veta vilket gymnasie jag kom in på, det blev florist. Precis som jag ville! Vädret är inte riktigt det bästa, menmen... Snart åker jag pappa och syster +några fina släktingar iväg till Stockholm till ännu mer underbara släktningar. Längtar redan!
Ikväll ska jag hem till moster för att träffa släkt ifrån Finland.. Sen hitta på något med mina finisar!
Min finaste och jag! Älskar dig.

Fredag natt

Ligger i min säng och lyssnar på underbara Veronica Maggio. Kan inte sova... Saknar min bästis Fanny och min pojkvän! Blir nog till att sova ensam inatt, vilket jag inte tycker om.
Nu: Ett eller några avsnitt av One tree hill!


Så glad att jag har dig

Är ensam och saknar min bästabästabästavän Fanny!
Finns ingen som henne, ingen vän jag litar lika mycket på som på Fanny. Fina lilla Fanny, som stått vid min sida genom allt sen 2 års ålder. Som skrattat med mig och torkat mina tårar. Världens bästa och finaste vän, kommer aldrig klara mig utan henne.
Längtar så otroligt mycket tills på Söndag.. Behöver henne här hemma nu! ♥
Snart åker vi iväg ett tag, bara du och jag. Stockholm tillsammans med dig, längtar så mycket.
Finns ingen finare person än dig, världens bästavän!

Tattoo

Är sååå sugen på en till, väntar bara på att mamma och storasyster ska vilja göra en till så att vi kan göra tillsammans allihop!

weheartit


RSS 2.0